Κατηγορίες
Football League

Τέλος ο Χοβέ από τη Νίκη Βόλου, κρούση σε Βεργέτη!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου αποτελεί κι επίσημα ο Ισαάκ Χοβέ.

Τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας υποχρέωσαν τους παράγοντες της ομάδας να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας με τον Ισπανό παρά την αντίθετη φιλοσοφία σε τέτοιου είδους θέματα που χαρακτηρίζει την κυανόλευκη διοίκηση.

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ισαάκ Χοβέ.

Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον κ. Χοβέ για την προσφορά του και του εύχεται ό,τι καλύτερο στην επαγγελματική του σταδιοδρομία».

Κρούση σε Στάικο Βεργέτη

Μετά και την τυπική λύση της συνεργασίας μεταξύ της Νίκης Βόλου και του Ισαάκ Χοβέ, η διοίκηση της ΠΑΕ έχει βολιδοσκοπήσει τους υποψήφιους τεχνικούς για τον πάγκο της ομάδας.

Όπως αναφέρει το Goalpost, ένας από τους υποψήφιους ήταν ο Κώστας Γεωργιάδης όμως ο Μακεδόνας τεχνικός, βλέποντας και τις αντιδράσεις του κόσμου της Νίκης, αποφάσισε να συνεχίσει να κοουτσάρει την Τρίγλια.

Κρούση και πρόταση συνεργασίας, η διοίκηση της Νίκης Βόλου έχει κάνει στον Στάικο Βεργέτη. Ο 43χρονος τεχνικός εξετάζει την πρόταση της βολιώτικης ομάδας και σύντομα αναμένεται η απάντησή του. Το 2018-19 ο Αρκάδας τεχνικός κάθισε στον πάγκο της Δόξα Δράμας με απολογισμό 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες. Μάλιστα, την περσινή σεζόν οι δρόμοι της Δόξας διασταυρώθηκαν με τη Νίκη Βόλου με τους κυανόλευκους να επικρατούν με 1-0 για το Κύπελλο Ελλάδας και να μπαίνουν στους ομίλους του θεσμού. Ο Στάικος Βεργέτης έχει θητεύσει για έξι χρόνια στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, όλες στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Για μία σεζόν ο Βεργέτης κουτσάρισε τη Νέα Σαλαμίνα για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κύπρου, έχοντας απολογισμό, 8 νίκες, 5 ισοπαλίες και 9 ήττες.

Συνολικά ο Στάικος Βεργέτης ως προπονητής μετρά 103 (Ν-44, Ι-29, Η-30) αγώνες στη Σούπερ Λιγκ, 18 στη Φούτμπολ Λιγκ, 22 στην Α’ Εθνική Κύπρου, 15 στο Κύπελλο Ελλάδος και 18 ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Σίγουρα η περίπτωση του Στάικου Βεργέτη δεν είναι εύκολη, όμως αν η απάντησή του είναι θετική, τότε η Νίκη Βόλου αυξάνει τις πιθανότητες να βρει τον δρόμο της και να σκαρφαλώσει ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected