Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Δύσκολη αποστολή για τον Φίλιππο Βέροιας, στο ΔΑΚ “Βικέλας” με ΠΑΟΚ

Για την 6η αγωνιστική της Handball Premier, ο Φίλιππος Βέροιας θα υποδεχθεί το Σάββατο (9/11, 18.00) τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Βικέλας.

Για τους γηπεδούχους πρόκειται για άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και αναζητούν τους πρώτους βαθμούς. Σταύρος και Αχιλλέας Παπαδόπουλος θα απουσιάζουν από το αυριανό παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς μετά το παιχνίδι με τον Φίλιππο ακολουθεί το μεσοβδόμαδο με τον Ολυμπιακό. Ο Αποστόλου είναι σε διαδικασία ένταξης, ενώ ο Κώστας Τσεσμετζίδης συνεχίζει την αποθεραπεία. Ο Νίκος Κοκώνης θα προφυλαχθεί στο αυριανό παιχνίδι και ο Θάνος Κωστακίδης βρίσκεται σε φουλ ρυθμούς.

Δηλώσεις: 

Διονύσης Καραγκιοζόπουλος (αθλητής Φιλίππου Βέροιας): «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Οι παίκτες της παίζουν πολλά χρόνια μαζί και έχουν αυτοματισμούς που δεν αντιμετωπίζονται εύκολα. Εμείς από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιαζόμαστε πιο συγκεντρωμένοι και βελτιωμένοι, θα μπούμε όπως σε κάθε παιχνίδι δυνατά από το πρώτο λεπτό και θα αγωνιστούμε για 60 λεπτά στο 100%.».

Γιώργος Ελευθεριάδης (αθλητής ΠΑΟΚ): «Είναι ένα παιχνίδι σε μια δυνατή έδρα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας και να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα ώστε να πάρουμε τους δύο βαθμούς της νίκης. Ο Φίλιππος είναι μια νεανική και ανανεωμένη ομάδα με ισχυρό κίνητρο, γι αυτό και πρέπει από την αρχή να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι».

Σάββατο 9/11
Handball Premier (6η αγωνιστική)
ΟΑΚΑ 17:00, ΑΣΕ Δούκα- Άρης Νίκαιας
(Βήτας -Σκλαβενίτης, Μίγκας)
ΔΑΚ Βικέλας 18:00, Φίλιππος Βέροιας –ΠΑΟΚ
(Λινάρδος -Νικολαϊδης, Ζέρβας)
ΔΑΚ Έδεσσας 18:00, Αερωπός- Διομήδης Άργους
(Δελόγλου -Θεοδοσίου, Μεϊμαρίδης)
ΔΓ Νίκαιας 18:00, Ολυμπιακός- ΑΕΣΧ Πυλαίας
(Τόλιος- Ψύλλος, Ανταλής)
Ιωνικού 20:30, Ιωνικός ΝΦ- ΑΕΚ
(Χαραλαμπίδης- Ζήσης, Ανταλής)

Κυριακή 10/11
Κραχτίδης 13:00 Δράμα- Φαίακας Κέρκυρας
(Νάσκος -Χαρίτσος, Κατσίκης)

*με στοιχεία από το e-handball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected