Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον ΑΟ Υπάτου ο David Mills!

Την απόκτηση του Ντέιβιντ Μιλς ανακοίνωσε ο ΑΟ Υπάτου.

Ο 24χρονος (25/05/1995) Γκανέζος μεσοεπιθετικός (David Nii Lante Mills το πλήρες όνομα του) αγωνίστηκε τον τελευταίο χρόνο στη Λίμπερτι της χώρας του, ενώ έχει θητεύσει στη Γαλλία και συγκεκριμένα στην Paris FC (ομάδα τρίτης κατηγορίας) αλλά και στη Μονακό (U20 και στη Β ομάδα)

Αναλυτικά :

“Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 24χρονο Γκανέζο μεσοεπιθετικό David Mills!

Ο Mills ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Liberty Professional μια από τις μεγαλύτερες ακαδημίες της Γκάνα απ’ όπου μεταξύ άλλων έχουν «αποφοιτήσει» οι Οφορίκουε, Εσσιέν, Ντέρεκ Μπόατενγκ, Μουνταρί, Ασαμόα, Πλαντσιλ και Οσέι.

Την περίοδο 2014-2015 σε ηλικία 18 ετών μεταγράφεται στη Monaco όπου για 2 χρόνια γίνεται βασικό στέλεχος της ομάδας U20! Την επόμενη σαιζόν δίνεται δανεικός στην Παρί ομάδα Γ’ Εθνικής στη Γαλλία και κάνει 24 συμμετοχές, 4 γκολ και 11 ασίστ. Επιστρέφει στη Monaco όπου μένει άλλο ένα χρόνο και επιστρέφει στην Γκάνα την περασμένη σαιζόν αγωνιζόμενος στην Liberty Professional.

Καλωσορίζουμε τον David στην οικογένεια του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ και του ευχόμαστε να είναι υγιής, δυνατός και να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected