Basket

Ξανά ουσιαστικός ο Παναθηναϊκός, 91-80 τη Βαλένθια (vid)

Με το Νικ Καλάθη να αγγίζει το δεύτερο triple double της καριέρας του στην Ευρωλίγκα και τον ΝτεΣόν Τόμας να είναι εξαιρετική μηχανή παραγωγής πόντων, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Βαλένθια με 91-80 και έφτασε στο 4-3.

Την 4η νίκη του στη φετινή Ευρωλίγκα και δεύτερη συνεχόμενη πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε της Βαλένθια με 91-80, με τους “πράσινους” να δυσκολεύονται περισσότερο από όσο υπολόγιζαν, όμως ο επιθετικός πλουραλισμός των “πρασίνων” έδωσε στο τέλος τη νίκη. Στο 4-3 βρίσκονται πλέον οι νταμπλούχοι Ελλάδος, με τη Βαλένθια να δείχνει σημάδια βελτίωσης, ειδικά στο β’ ημίχρονο, όμως παραμένει στο 1-6.

Κορυφαίος για τον Παναθηναϊκό ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι ο ηγέτης του, Νικ Καλάθης, με τον κορυφαίο πασέρ να πετυχαίνει double double με 13 πόντους, 12 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Εξίσου καλός ήταν και ο ΝτεΣόν Τόμας, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 24 πόντους, επιστρέφοντας στα παραγωγικά βράδια στην Ευρωλίγκα. Ουσιαστικοί οι δύο φόργουορντ, Παπαπέτρου και Τζόνσον με 8 και 11 πόντους αντίστοιχα, δεν φάνηκε ιδιαίτερα ο Τζίμερ Φριντέτ αν και πέτυχε 12 πόντους, με τον Τάιρις Ράις να αγωνίζεται περισσότερο.

το φιλμ του αγώνα στο basketblog.gr

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected