Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΠΟ Αταλάντη : Ο σοβαρός τραυματισμός του Τζιβελέκη και η αναμέτρηση με τον Διαγόρα Στεφανοβίκειου

Σοβαρός αποδείχτηκε τελικά ο τραυματισμός του Χρήστου Τζιβελέκη στο ματς του ΑΠΟ Αταλάντης με τον Δία Δίου.

Ο γηγενής ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο ματς της προηγούμενης Κυριακής και θα χάσει όλη τη σεζόν, ένα ομολογουμένως σοκ για την νεοφώτιστη ομάδα.

Την ίδια ώρα, από τον αγώνα κόντρα στον Διαγόρα Στεφανοβίκειου θα απουσιάσουν για διάφορους λόγους οι Αντωνόπουλος, Σίδερης, Αντωνίου και Δήμος.

Αναλυτικά :

“Δεν έφτανε η αγωνιστική ατυχία της προηγούμενης αγωνιστικής και το άδικο αποτέλεσμα πάρα την υπεροχή της ομάδας μας, στο εκτός έδρας ματς με την ομάδα του Δία Δίου, ήρθε στο τέλος της αναμέτρησης και ο σοβαρός τραυματισμός του Χρήστου Τζιβελέκη, ενός ποδοσφαιριστή από τα σπλάχνα του συλλόγου, ο οποίος υπέστη ρίξη πρόσθιου χιαστού, με τον σύλλογο να χάνει έναν σημαντικό αθλητή για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν.

Ο Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ” του εύχεται γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή κοντά μας.

Από τους ποδοσφαιριστές θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμού οι Αντωνόπουλος, Σίδερης, ο στρατεύσιμος Αντωνίου αλλά και ο Δήμος ο οποίος συμπλήρωσε αριθμό κίτρινων καρτών.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα είναι στην διάθεση του προπονητικού team, αποφασισμένοι για την νίκη και την επιστροφή της ομάδας στα θετικά αποτελέσματα, στον κυριακάτικο αγώνα με την Α.Ε.Σ. Διαγόρας Στεφανοβίκειο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Σύλλογος καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα σε ένα κομβικό αγώνα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected