Κατηγορίες
Super League 2

Πέρασε από μια δύσκολη έδρα ο ΠΑΣ (vid)

Πικρή ήττα γνώρισαν τα Χανιά, χάνοντας και πάλι με σκορ 1-0, αυτή τη φορά από τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Σε ένα παιχνίδι όπου η κατάκτηση τουλάχιστον του θετικού αποτελέσματος είχε κριθεί ως αυτοσκοπός, τα Χανιά δεν μπόρεσαν να πάρουν ούτε την ισοπαλία, γνωρίζοντας την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι που διεξήχθη την Παρασκευή το απόγευμα στο γήπεδο Περιβολίων και άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής.

Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα εκτός προγράμματος, που στο ξεκίνημα της σεζόν τουλάχιστον θέτει εκτός πορείας αυτά που έχει στοχεύσει η ομάδα των Χανίων στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Το νικητήριο γκολ για τον ΠΑΣ σημειώθηκε στο 59’ όταν ο Καρτάλης πήρε την μπάλα από τον Κάσσο, χαρίζοντας το προβάδισμα στην ομάδα του, η οποία έτσι αναδείχθηκε νικήτρια.

Να σημειωθεί ότι βασικός για τον ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκε ο Χανιώτης, Παντελάκης.

Ο ΠΑΣ απείλησε πρώτος με τον πρώην “Χανιώτη” Λέο να έχει σουτ που κατέληξε άουτ στο 3′ και να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 23′ όταν απέφυγε τον Ανδρέου αλλά σούταρε άουτ. Από την άλλη τα Χανιά είχαν δύο προσπάθειες με τους Παναγιωτούδη (29′) και Κάσσο (40′) στις οποίες δεν ανησύχησε ο Χουτεσιώτης. Τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου το σουτ του Νικολιά (43′) που κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο από αδράνεια στην άμυνα ο προερχόμενος από τον πάγκο Καρτάλης σκόραρε στο 59′.

Στη συνέχεια τα Χανιά προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά είχαν μόνο ένα σουτ του Δημητριάδη που απέκρουσε ο Χουτεσιώτης στο 75′ και ένα σουτ του Ναζλίδη που έφυγε μακριά από την εστία στο 82′.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΠΑΕ Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Πάνος (64′ Δημητριάδης), Σωτηράκος, Κάσσος, Ουνγιαλίδης (71′ Αρναρέλλης), Μουμίν, Παναγιωτούδης, Λεοζίνιο (46′ Ναζλίδης), Βρεττός, Κουσκουνάς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Αποστολόπουλος, Παντελάκης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Λιάσος, Κάστρο, Νικολιάς (63′ Κρίζμαν), Νάουμετς (46′ Καρτάλης), Παμλίδης (78′ Σιόντης), Λέο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected