Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έκανε…πλάκα στη Ντόρτμουντ η Μπάγερν και έφτασε στο 4-0! (vid)

Πριν μία βδομάδα η Μπάγερν δεχόταν πέντε γκολ στη Φρανκφούρτη και φαινόταν να παραπαίει.

Μία εβδομάδα αργότερα η Μπάγερν ισοπέδωσε με 4-0 τη Ντόρτμουντ στο «Klassiker» και έδειξε ότι παραμένει το αφεντικό στη Γερμανία.

Από το πρώτο ημίχρονο οι Βαυαροί ήταν καταιγιστικοί και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 17′, όταν ο Λεβαντόφσκι εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Παβάρ και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Η Μπάγερν είχε κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ της ακυρώθηκε γκολ του Γκνάμπρι στο 39′ με τη χρήση VAR για οφσάιντ.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης δεν θα μπορούσε να είναι άλλος εκτός από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός είναι που είναι σε σούπερ κατάσταση φέτος, συνέχισε δυναμικά την παράδοσή του απέναντί στην πρώην ομάδα του. Ποια είναι αυτή; Όπου την πετυχαίνει να την πληγώνει. Με τα δύο του γκολ κόντρα στην Μπορούσια ο Ρόμπερτ έφτασε τα 16 σε 11 αναμετρήσεις απέναντί τους. Επίσης, σε 11 ματς πρωταθλήματος εφέτος ο Πολωνός εκτελεστής μετράει 16 τέρματα. Κι αν θέλετε όλη τη σούμα, ο τρομερός “Λέβα” έχει 23 γκολ σε 18 ματς. Φοβερά νούμερα. Τα γκολ του κόντρα στην Ντόρτμουντ στο σαββατιάτικο ματς τα πέτυχε στο 17′ (1-0) και το 76′ (3-0)

Και δεν ήταν μόνο τα δύο γκολ του Λεβαντόφσκι στο παιχνίδι. Ήταν και η καταπληκτική φάση που μας πρόσφερε στο 27ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Ένα μαγικό κατέβασμα της μπάλας που από τη στιγμή που το έβγαλε ο Πολωνός έχει γίνει στα social media περισσότερο viral και από τα τέρματα που έχει σκοράρει φέτος.

δείτε βίντεο με τα γκολ στο Sport24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected