Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ξέσπασε στην Έιμπαρ η Ρεάλ (vid)

Με τον Μπενζεμά να βάζει δύο γκολ, η Ρεάλ έδωσε συνέχεια στην 6άρα επί της Γαλατασαράι και πάτησε στην κορυφή της La Liga, περιμένοντας τη Μπαρτσελόνα.

Με το 6-0 επί της Γαλατά πριν λίγες μέρες, οι Μαδριλένοι έβαλαν στον… ίσιο δρόμο την πορεία τους στον όμιλο του Champions League και άγγιξαν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Λίγα 24ωρα μετά, στην έδρα της Εϊμπάρ, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν πήρε ακόμη μία ευρεία νίκη -βασικά θα μπορούσε να ρίξει κι άλλη 6άρα αν δεν είχε καθαρίσει από νωρίς- και μπήκε στον ίσιο δρόμο και στο πρωτάθλημα, αφού απολαμβάνει πλέον την 1η θέση, περιμένοντας να δει αν θα έχει ή όχι για συγκάτοικο τους Μπλαουγκράνα. Δύο γκολ ο Μπενζεμά, ευστόχησε σε 17η σερί εκτέλεση πέναλτι ο Ράμος, άνοιξε λογαριασμό ο Βαλβέρδε και όλα καλά για τη Βασίλισσα…

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Έιμπαρ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Ντμίτροβιτς, Ντε Μπλάσις, Αρμπίγια, Μπίγας, Χοσέ Ανχελ, Ορεγιάνα (65′ Πέδρο Λεόν), Εσκαλάντε, Ντιοπ (81′ Σάρλες), Ινούι, Κίκε Γκαρθία (81′ Εσπόζιτο), Σέρτζι Ενρίτς.

Ρεάλ (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μεντί, Καζεμίρο, Μόντριτς, Βαλβέρδε (72′ Ισκο), Βάθκεθ (81′ Μπραχίμ), Αζάρ (72′ Βινίσιους), Μπενζεμά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected