Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Επιστροφή στις νίκες για τον Βόλο, σε ένα γκραν γκινιόλ ματς! (photos)

Συναρπαστικό σε εξέλιξη και θέαμα ήταν το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, όπου ο Βόλος επικράτησε 3-2 του Παναιτωλικού.

Οι Αγρινιώτες ήταν ιδιαίτερα μαχητικοί, αλλά το γεγονός ότι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 64’, δεν τους επέτρεψε να διεκδικήσουν τη νίκη. Για την ομάδα του Μάκη Χάβου σκόραραν οι Σανιά, Αριγίμπι, ενώ για τους Βολιώτες οι Μουνίθ, Μάντζης και Γέντρισεκ. Ο Παναιτωλικός παραμένει χωρίς νίκη, ενώ ο Βόλος πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, με το τρίτο του φετινό «τρίποντο».

Δυνατά ξεκίνησε ο Παναιτωλικός στο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, πιέζοντας για ένα γκολ και χάνοντας ευκαιρίες με τους Ντάλσιο και Ταχάρ. Στο 13’ ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε το τετ-α-τέτ του Ζοάο. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και στο 39’ οι Αγρινιώτες άνοιξαν το σκορ, όταν ο Σανιά, μετά από ασίστ του Ταχάρ πέτυχε το 0-1 με δυνατό σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βόλος μπήκε πιο δυνατά και στο 55’ ο Μουνίθ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1. Ο Παναιτωλικός επιχείρησε να απαντήσει, αλλά στο 61’ ο Μελίσσας είπε διπλό όχι σε Ντίας και Αριγίμπι. Στο 64’ ο Σιέστεντ δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες. Στο 66’ ο Βόλος εκμεταλλεύτηκε άμεσα το πλεονέκτημα και ο Μάντζης με πλασέ έγραψε το 2-1.

Στο 68’ όμως ο Αριγίμπι με ωραία προσπάθεια κάνει το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Τσίκα και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2. Στο 78’ ο Βόλος πήρε ξανά το προβάδισμα, με κεφαλιά-ψαράκι του Γέντρισεκ, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Γιαννακόπουλου. Στα τελευταία λεπτά ο Παναιτωλικός έψαξε την ισοφάριση, αλλά δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Μελίσσας, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης (46’ Μάντζης), Τόρες (71’ Μαξ), Μουνίθ, Ζοάο Ράφαελ, Γέντρισεκ.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Σίεστεντ, Λουσέρο (46’ Μπάλμπι), Ντάλσιο (82’ Ρομάν), Ντίας, Μιμίτο (67’ Τσιγγάρας), Σανιά, Ταχάρ, Αριγίμπι.

δείτε φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected