Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Ιστορική στιγμή για τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, απέκλεισε στο Κύπελλο τον ΠΑΟΚ!

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τον ΠΑΟΚ από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Η ομάδα της Κύθνου (που έχει έδρα το Αιγάλεω) αγωνίζεται στην Α2 Ανδρών και είναι η μοναδική ομάδα από την κατηγορία που παραμένει στην κούρσα της διοργάνωσης.

Πρώτα η Λάρισα, μετά ο Πανιώνιος και τώρα ο ΠΑΟΚ για την τρομερό Διαγόρα Δρυοπιδέων που επικράτησε με 81-66 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία του. Η ομάδα του Χούμπαυλη έδειξε την απαραίτητη ψυχραιμία και με μεγάλη εμφάνιση των έμπειρων Λιακόπουλου (20 πόντοι) και Καράμπουλα (19 πόντοι) πήρε μία ιστορική νίκη.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έκανε ακόμη μία αποκαρδιωτική εμφάνιση φέτος δείχνοντας αδυναμία στο να διαχειριστεί τον τίτλο του φαβορί παίζοντας κάκιστο μπάσκετ με τον Άνταμ Σμιθ(26 πόντοι) να σώζεται μόνο από το «ασπρόμαυρο» ναυάγιο.

Διαιτητές: Τσαρούχα-Τζαφλέρης-Κάρδαρης
Δεκάλεπτα: 21-18, 37-27, 55-48, 81-66

Διαγόρας Δρυοπιδέων (Χούμπαυλης): Αγγελόπουλος, Κουκάς 14, Λεβέντης, Καράμπουλας 19, Πολυτάρχου 8, Πετροδημόπουλος 8, Λιακόπουλος 20, Καρασταμάτης 3, Παπαδολιάς 2, Βλάχος, Μαχαίρας 7, Γκιουζέλης

ΠΑΟΚ (Χαραλαμπίδης): Λιούις 5, Σμιθ 26, Σχίζας 2, Τσόχλας, Μαργαρίτης 8, Μπεστ 8, Καραμανώλης, Ουίγγινς 7, Εγκεκέζε, Σαρικόπουλος 8, Νόουλς 2

Η στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected