Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Νίκη για τον Αερωπό Έδεσσας σε ένα επεισοδιακό ματς!

Ο Αερωπός πήρε του δύο βαθμούς απέναντι στον Διομήδη νικώντας με 28-25 για την έκτη αγωνιστική της Handball Premier, ωστόσο ο αγώνας αμαυρώθηκε από επεισόδια μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, στο τέλος της αναμέτρησης.

Όπως αναφέρει το e-handball, οι διαιτητές Δελόγλου και Θεοδοσίου κράτησαν τα δελτία των Μισαηλίδη, Μαυροδουλάκηκαι Βαφείδη από τον Αερωπό, καθώς και των Μπόσκου, Μαρκατάτου από τον Διομήδη. Αυτό σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι αθλητές θα χάσουν τον επόμενο αγώνα των ομάδων τους, αλλά και ότι κινδυνεύουν με επιπλέον τιμωρία από τον αθλητικό δικαστή.

Αναλυτικά όσα έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα: «Με την λήξη του αγώνα ο αθλητής της Α ομάδας, Μισαηλίδης Φώτιος και ο αθλητής της Β’ ομάδας, Μπόσκος Θεόδωρος, συνεπλάκησαν σπρώχνοντας βίαια ο ένας τον άλλον. Στη συνέχεια, ακολούθησε σύρραξη μεταξύ των αντίπαλων παικτών σπρώχνοντας και βρίζοντας. Συγκεκριμένα, οι αθλητές της Α’ ομάδας, Μαυροδουλάκης Σταύρος, Βαφείδης Πέτρος, καθώς και ο αθλητής της Β’ ομάδας, Μαρκατάτος Γεώργιος (…), σπρώχτηκαν και εξυβρίστηκαν. Το συμβάν έληξε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων. Τα δελτία όλων των παραπάνω αθλητών κρατήθηκαν σύμφωνα με τον κανονισμό (άρθρο 8:6)».

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Αερωπός είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα του αγώνα και με τους Μισαηλίδη και Κάουε να δίνουν πολύτιμες λύσεις, διατήρησε από το πρώτο μέρος μία διαφορά ασφαλείας, την οποία και κράτησε έως το τέλος.

Στα αξιοσημείωτα ήταν το ντεμπούτο του Γιώργου Χαλκίδη στον πάγκο του Διομήδη.

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 4-2, 8-5, 11-7, 14-9, 16-12 (ημχ), 18-13, 19-15, 20-16, 23-19, 25-22, 28-25

ΑΕΡΩΠΟΣ (Πηλαλίδης): Αθανασίου, Τζουβάρας, Μαυροδουλάκης, Γάτσης, Μουμτσιδέλης, Κράλλης 3, Θεοδωρόπουλος 1, Δημάκης 3, Μπάρμπας, Βαφείδης 1, Μισαηλίδης 8, Αποστολίδης 2, Κυριακού 4, Ρόμπης-Σάτσκος, Ρότζιος, Καουέ 6

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Χαλκίδης): Τζίμπουλας 2, Μαρκατάτος 1, Κρεμαστιώτης, Τσιγαρίδας, Ραντουλέσκου, Τσάκαλος, Παπαντωνόπουλος, Ντάσεβιτς, Σμυρνιώτης, Μανασάκης, Μπόσκος 7, Χαντέλης, Ξαγοράρης, Μάνθος 3, Λίμα 5, Γκολούμποβιτς 7

Διαιτητές: Δελόγλου – Θεοδοσίου, Δίλεπτα: 4-5, Πέναλτι: 2/2-2/3

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected