Αθλήματα

Φιναλίστ στο Ισραήλ ο Φούζας

Ο Χάρης Φούζας είχε μια εκπληκτική εβδομάδα στο Ashkelon του Ισραήλ, προκρίθηκε στον πρώτο του τελικό στα μονά σε ITF διοργάνωση και αναμένεται να κερδίσει περίπου 300 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη των junior.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Φούζας πέτυχε 4 νίκες στο hardcourt τουρνουά της Grade 4 κατηγορίας της ITF, που φιλοξενήθηκε αυτή την εβδομάδα στο Ashkelon του Ισραήλ.

Ο 17χρονος Έλληνας αθλητής προκρίθηκε με bye στον 2ο γύρο, όπου κέρδισε τον Itay Bity με 6-0, 6-1. Στον 3ο γύρο απέκλεισε το Νο.2 του ταμπλό, Samer Al Tori, με 7-6 (6), 6-3. Στα προημιτελικά κέρδισε τον Ben Weintraub με 6-1, 6-0 και στα ημιτελικά τον Omer Mann με 6-1, 6-4.

Προκρίθηκε στον πρώτο του τελικό στα μονά σε διοργάνωση της ITF, όπου αντιμετώπισε τον Ισραηλινό Orel Kimhi, Νο.3 στο ταμπλό και Νο.448 στην παγκόσμια κατάταξη των junior. Ο Χάρης πάλεψε και αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, γνωρίζοντας την ήττα με 6-3, 7-6 (2).

Ο Φούζας βρίσκεται στο Νο.1007 της παγκόσμιας κατάταξης των junior αυτή τη στιγμή και αναμένεται να κερδίσει 300 θέσεις περίπου, πλησιάζοντας τους πρώτους 700.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected