Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Συνεχίζει το σερί η Τσέλσι του Λάμπαρντ! (vid)

Η Τσέλσι σημείωσε την έκτη της σερί νίκη στην Premier League επικρατώντας με 2-0 της Κρίσταλ Πάλας, με τον… συνήθη ύποπτο Τάμι Έιμπραχαμ να «ξαναχτυπά».

Οι «Μπλε» του Φρανκ Λάμπαρντ έχουν πάρει για τα καλά φόρα στην Premier League και «πετάνε» από νίκη σε νίκη, κάτι που τους έχει φέρει στην τετράδα. Οδηγός τους, ποιος άλλος, ο Τάμι Έιμπραχαμ, ο οποίος με τα εννιά του γκολ μέχρι σήμερα έχει παίξει καθοριστικό ρόλο για την Τσέλσι. Και το φθινοπωρινό σαββατιάτικο μεσημέρι στο Στάμφορντ Μπριτζ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας δεν αποτελούσε εξαίρεση. Ο 22χρονος Άγγλος φορ το επανέλαβε καθώς με δικό του γκολ στο δεύτερο μέρος η Τσέλσι κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα των «Αετών», παίρνοντας στο τέλος άλλη μια νίκη (2-0) που την ανέβασε -προσωρινά τουλάχιστον- στη 2η θέση.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Κέπα, Ζουμά, Έμερσον, Τομόρι, Τζέιμς, Κόβασιτς, Καντέ, Μάουντ (87′ Γκίλμουρ), Πούλισικ (80′ Χάντσον-Οντόι), Γούλιαν, Έιμπραχαμ (73′ Μπατσουαγί)

Κρίσταλ Πάλας (Ρόι Χόγκσον): Γκουάιτα, Κέιχιλ, Τόμκινς, Γουόρντ (44′ Κέλι), φαν Άανχολτ, ΜακΑρθουρ (70′ Σλουπ), Κουγιατέ (82′ ΜακΚάρθι), Τάουνσεντ, Μιλιβόγεβιτς, Αγιού, Ζαχά

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected