Κατηγορίες
Αθλήματα

Ευρωπαϊκή νίκη για τη Νέα Ιωνία αλλά αποκλεισμός από τη συνέχεια του Challenge Cup

Με γλυκόπικρη γεύση ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις επί πορτογαλικού εδάφους για τον ΟΦ Νέας Ιωνίας, αφού στο παιχνίδι της Κυριακής (10/11), η ομάδα του Μενέλαου Δανήλου παρότι κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη με σκορ 18-15 στην έδρα της SIR 1MAIO/ADA, δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Challenge Cup.

Όπως αναφέρει το e-handball, ο αθηναϊκός σύλλογος δεν μπόρεσε να υπερκαλύψει την διαφορά των 11 τερμάτων την οποία είχε αποκτήσει η αντίπαλος της από το μας του Σαββάτου (29-18) και έτσι αποχαιρέτησε πρόωρα τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στα του ματς, αν και οι γηπεδούχες ξεκίνησαν δυνατά προηγούμενες με 3-0, ενώ και στο τέλος του 1ου ημιχρόνου βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 10-9. Όμως οι Ελληνίδες παίκτριες μπόρεσαν να μπλοκάρουν την επίθεση τους και με όπλο την άμυνα τους έφυγαν με ψηλά το κεφάλι από την διοργάνωση.

ΟΦΝ ΙΩΝΙΑΣ- SIR 1MAIO/ADA 15-18 (10-9 ημχ.)

ΙΩΝΙΑ (Δανήλος): Μ. Κεπεσίδου, Μανιά 2, Φράγκου 2, Μίλασιτς, Καρέλα, Κολλύρη, Ντιμτσούδη 3, Ν. Κεπεσίδου 5, Παπουτσή, Βασιλείου 4, Ζενέλι, Ντάβετφσκα, Χριστοπούλου 1, Ζηνωνίδου, Χρυσοκέντη, Στουγιαννίδου.

Διαιτητές: Μπράσεθ- Σάντεντ (Νορβηγία)

Δίλεπτα: 3 – 6

Πέναλτι: 3/5 – 5/5

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected