Κατηγορίες
Football League

Πέρασε αλώβητη από τη Ρόδο η Νίκη Βόλου, στο ντεμπούτο του Βεργέτη

Βαθμολογική ανάσα για τη Νίκη Βόλου, που αντέδρασε στο γκολ του Διαγόρα και στο ντεμπούτο του Στάικου Βεργέτη στον πάγκο της, έφυγε αλώβητη από τη Ρόδο.

Ο Στάικος Βεργέτης στον πρώτο του αγώνα στον πάγκο της Νίκης Βόλου παρέταξε ένα σχήμα με δύο επιθετικούς τον Ροχάνο και τον Καπό, δείχνοντας πίστη όχι μόνο για το θετικό αποτέλεσμα αλλά και για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Η Νίκη Βόλου παρά την ισοπαλία στη Ρόδο με τον Διαγόρα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με συγκάτοικο τον Ιάλυσο, και θα πρέπει να δώσει μάχη να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις. Η αρχή έγινε στη Ρόδο όμως θα πρέπει να έχει συνέχεια και η νίκη κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, το Σάββατο, στη Νεάπολη, κρίνεται επιτακτική. Άλλωστε στη Νίκη Βόλου δεν ταιριάζει η τελευταία θέση σ’ όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται.

το φιλμ του αγώνα στο Goalpost

Συνθέσεις

Διαγόρας Ρόδου (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Ηλιάδης, Προβατίδης (56’ λ.τρ. Μπέλερης), Καρπαθάκης, Αθανασίου, Γεωργίου (λ.τρ. Γούλας), Γλυνός (62’ Μπουρλάκης), Κέρι, Μπαρμπαρούσης.

Νίκη Βόλου (Στάικος Βεργέτης): Αποστολίδης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Παγώνης, Βοσνιάδης, Μπιτσάκος (62’ λ.τρ. Καμπαγέρο), Ντομίνγκεθ, Ιορδανίδης, Κρουθ, Ροχάνο (81’ Τσιώλης), Καπός (56’ Μασκουνιάν).

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected