Κατηγορίες
Basket

Ένα ακόμη 30+ για τον Giannis, νέα νίκη για τους Bucks! (vid)

Ο Γιάννης Αντετοτοκούνμπο χρειάστηκε να πετύχει σε ακόμη ένα παιχνίδι +30 πόντους για να φτάσουν στη νίκη οι Μπακς

Η βραδιά πρόσφερε πολλές συγκινήσεις με το ντςμπούτο του Πολ Τζορτζ και την επιστροφή του Κρίσταπς Πορζίνγκις στη Νέα Υόρκγ να ξεχωρίζουν και να αποτελούν τις ειδήσεις της βραδιάς. Παρόλα αυτά, στο αγωνιστικό σκέλος, οι Μπακς συνέχισαν με νίκη σε ακόμη μία τρομερή «παράσταση» του Γιάννη Αντετκούνμπο, ενώ Σανς και Χιτ πήραν σημαντικές νίκες.

Όπως αναφέρει το basketblog, οι Μπακς δυσκολεύτηκαν αρκετά, αλλά κατάφεραν να επικρατήσουν εντός έδρας των Μπουλς με 124-115. Τα «Ελάφια» χρειάστηκαν ένα μικρό ξέσπασμα στη 4η περίοδο για να φτάσουν στη πολυπόθητη νίκη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πετυχαίνει 6 συνεχόμενους πόντους για το 117-112 του 46′. Από εκεί και πέρα, ο Λαβίν προσπάθησε σχεδόν μόνος του να βάλει ξανά στο παιχνίδι τους Μπουλς, όμως οι πόντοι των Ουές Μάθιους και Έρικ Μπλέντσο δεν επέτρεψαν στους «Ταύρους» να απειλήσουν περαιτέρω.

Για τους νικητές του Μάικ Μπουντεχόλζερ, που δεν είχαν στην διάθεση τους τον Κρις Μίντλετον, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εκπληκτικός με 38 πόντους, 15 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ εξίσου καλός ήταν ο Έρικ Μπλέντσο με 31 πόντους και 8 ασίστ. Από την άλλη, ο Κόμπι Ουάιτ έκανε ακόμη ένα ιστορικό ρεκόρ τελειώνοντας το πρώτο μέρος με 5-8 τρίποντα κάτι που τον έκανε τον νεότερο στην ιστορία του ΝΒΑ που πετυχαίνει σε 2 συνεχόμενους αγώνες 5+ τρίποντα. Ο ρούκι τελε’ιωσε την αναμέτρηση με 26 πόντους, ενώ ο Ζακ Λαβίν, παρότι άστοχος, πρόσθεσε 25 μαζί με 7 ασίστ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected