Εθνικές Ομάδες

Κέρδισε και τη Γερμανία η Εθνική Παίδων με σκόρερ τον Κούτσια!

Εμφατική πρόκριση για την Εθνική Παίδων στον γύρο elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η οποία έκλεισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της με ακόμα μία νίκη, αυτή τη φορά επί της Γερμανίας (2-0).

Μετά τις επικρατήσεις επί του Αζερμπαϊτζάν (6-1) και του Καζακστάν (5-1), η ομάδα του Τάσου Θέου κατάφερε να πετύχει το απόλυτο απέναντι στην Γερμανία με δύο γκολ του Ημαθιώτη στράικερ του ΠΑΟΚ, Γιώργου Κούτσια στο 65’ και στο 84’ στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου.

Η κλήρωση για τον σχηματισμό των ομίλων της φάσης elite θα διενεργηθεί την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου και οι αγώνες της θα διεξαχθούν τον Μάρτιο του 2020. Η τελική φάση θα φιλοξενηθεί στην Εσθονία 21 Μαΐου – 6 Ιουνίου.

Συνθέσεις

Ελλάδα: Ψιμόπουλος, Καραμάνης, Ηλ. Χριστόπουλος, Κουλιεράκης, Καράκουτης (62’ Συρμής), Τσιόκρης, Απ. Χριστόπουλος (62’ Κούτσιας), Λιάτσος (78’ Καστανάρας), Αντωνάκης (46’ Κίτσος), Κιτσάκης (87’ Ντόη), Σμπώκος.

Γερμανία: Σούλτσε, Σέμιτς, Άντρεσεν, Σούφερ, Άρεϊ-Μπι, Γκέντερ, Λούτκε, Τσαλχάνογλου (74’ Ρόος), Ρέιν, Νετζ, Κραν (66’ Σίεμπ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected