Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Ούτε τώρα απαρτία στη ΓΣ του Φίλιππου Βέροιας…

Από τις πιο δύσκολες -αν όχι την δυσκολότερη- περιόδους της ιστορίας του διανύει ο «Βασιλιάς» του ελληνικού χάντμπολ Φίλιππος Βέροιας, των 15 τίτλων και συμμετοχή σε ευρωπαϊκό τελικό!

Για δεύτερη φορά δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες που είχαν αρχικά προγραμματιστεί για τις 15/11, αλλά δεν υπήρξε απαρτία και έτσι ήταν να διεξαχθούν χθες 20/11

Στην ΓΣ σύμφωνα με πληροφορίες του e-handball ήταν παρόντα μόλις δέκα άτομα και όπως ήταν φυσικό δεν πραγματοποιήθηκε.

Η υπάρχουσα Διοίκηση πήρε παράταση για έναν ακόμα έτος, αλλά είναι αμφίβολο, αν θα βγάλει την χρονιά, αφού είναι γνωστά τα οικονομικά προβλήματα.

Δυστυχώς ο ιστορικός σύλλογος βρίσκεται σε απαξίωση και η κατάσταση χειροτερεύει μέρα με την μέρα, αφού αυτό σαφέστατα αντίκτυπο έχει και στα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας.

Το γυναικείο δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα και το ανδρικό παρά την υπερπροσπάθεια προπονητή και αθλητών είναι στους «0» πόντους και κατά γενική ομολογία, πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό.

Σημειωτέον ο Φίλιππος είναι το μοναδικό σωματείο από τα ιδρυτικά και ιστορικά της ΟΧΕ που δεν έχει απουσιάσει ποτέ στην ιστορία του από την Α1 Ανδρών!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected