Κατηγορίες
Αθλήματα

Στους “16” ο Αζωίδης, στη 16άδα του Ηρακλείου ο Καλοβελώνης

Ο Δημήτρης Αζωΐδης πέτυχε τη 2η νίκη του για φέτος σε κυρίως ταμπλό Futures διοργάνωσης και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του DropshotLLC Men’s Pro Tennis Open, στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο 19χρονος Έλληνας τενίστας, απέκλεισε τον Μεξικανό Antonio Ruiz-Rosales με 6-2, 6-3, κάνοντας έναν πολύ καλό αγώνα στην πρεμιέρα του στο hardcourt τουρνουά του Austin στο Τέξας.

Προκρίθηκε μ’ αυτόν τον τρόπο στον 2ο γύρο του τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF, όπου θα αντιμετωπίσει τον Hady Habib από τον Λίβανο, Νο.6 στο ταμπλό.

Ήταν η 2η νίκη σε κυρίως ταμπλό ITF διοργάνωσης στη φετινή σεζόν για τον Αζωίδη, αλλά και συνολικά στην καριέρα του.

Ο Αζωίδης αγωνίστηκε και στο διπλό της διοργάνωσης του Austin, όπου μαζί με τον Αμερικανό Joshua Sheehy ηττήθηκαν από τους Jaime Bendeck και George Goldhoff, No.2 στο ταμπλό, με 7-5, 6-1.

Στην 16άδα του Ηρακλείου ο Καλοβελώνης

Με αρκετές Ελληνικές συμμετοχές στα ταμπλό των ανδρών και των γυναικών ολοκληρώθηκε ο 1ος γύρος του 15th Lyttos Beach του Ηρακλείου. Στην 16άδα του τουρνουά της ITF θα δώσει το παρόν μόνο ο Μάρκος Καλοβελώνης, έπειτα από καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Γεμάτο πρόγραμμα είχαμε σήμερα στο τουρνουά 15th Lyttos Beach της Κρήτης, με πολλούς Έλληνες τενίστες να δίνουν το παρόν. Ωστόσο ξεχώρισε η νίκη του Μάρκου Καλοβελώνη που του έδωσε την πρόκριση στον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Καλοβελώνης μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση επιβλήθηκε με 7-6 (7), 6-1 του Peter Bothwell από την Ιρλανδία. Ο αθλητής μας θα αγωνιστεί για μια θέση στην τελική 8άδα, απέναντι στο Νο.8 του ταμπλό Aidan Mchugh.

Στο σημερινό πρόγραμμα αγωνίστηκε και ο Αλέξανδρος Σκορίλας, χάνοντας από τον Alexander Lebedev, με 6-3, 7-6 (5). Εκτός συνέχειας θα μείνει και ο Πέτρος Τσιτσιπάς, που δεν μπόρεσε να αφήσει πίσω του το εμπόδιο του Simon Antony Ivanov, γνωρίζοντας την ήττα με 6-4, 6-3.

Παρόμοια τύχη είχαν και οι Αριστοτέλης Θάνος και Στέφανος Σχινάς, που ηττήθηκαν από τον Vasil Kirkov και David Pljak (Νο.2 του ταμπλό), αντίστοιχα, με 2-0 σετ.

Στο ταμπλό των γυναικών, η Άννα Αρκαδιανού πάλεψε με την Arina Gabriela Vasilescu, σε μια μάχη σχεδόν 2,5 ωρών, ωστόσο δεν πήρε το εισιτήριο της συνέχειας, μένοντας εκτός με σκορ, 6-2, 3-6, 6-2.

Ήττα από το Νο.7 του ταμπλό Melgar Noelia Zeballos με 6-0, 6-0 γνώρισε η Δήμητρα Παύλου, ενώ δεν θα συνεχίσει ούτε η Μαρία Καλλίστρου που ηττήθηκε από την Gabriela Duca, με 6-4, 6-3.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected