Κατηγορίες
Super League 2

Από τις νίκες που δίνουν άνοδο για τη Δόξα, 1-3 στα Χανιά!

Μια πολύ σπουδαία νίκη, σε μια από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίες, σημείωσε η Δόξα Δράμας που επικράτησε με 3-1 του Πλατανιά.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των Χανίων γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα και πάλι εντός έδρας, μετά το ματς της περασμένης εβδομάδας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

“Δήμιος” αυτή τη φορά ήταν η ομάδα της Δόξας Δράμας η οποία με μια στιβαρή εμφάνιση στα Περβόλια, έδειξε ότι δεν απέσπασε τυχαία την ισοπαλία από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, υποχρεώνοντας σε μια δεύτερη συνεχόμενη ήττα τον Πλατανιά (1-3). Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα μη αναμενόμενο για τον Πλατανιά, ο οποίος έτσι χάνει το όποιο προβάδισμα είχε αποκτήσει τις πρώτες αγωνιστικές, δείχνοντας γενικότερα ότι αυτή η περίοδος δεν είναι η καλύτερη του.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πλατανιά να ανοίγει το σκορ με τον Νίλι στο 42’ αλλά στην αμέσως επόμενη φάση η Δόξα κέρδισε φάουλ από όπου και προέκυψε και η ισοφάριση με τον Ρόβα. Η νίκη για τη Δόξα προέκυψε με τα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κρητικό στα 75’ και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη στις καθυστερήσεις.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Νιαυραδάκης (79’ λ.τρ. Πουρζιτίδης), Ρεβυθόπουλος, Σαάντο, Ουές (60’ Λεϊρία), Ποζατζίδης (71’ Λεωνιδόπουλος), Καραγκούνης, Μποσέτι, Νίλι, Μιγκέλ, Λουκίνας.

Δόξα Δράμας (Κώστας Ανυφαντάκης): Μένκα, Σιώπης (81’ Παρασκευάς), Παπαργυρίου, Κουκόλης, Μαρκοπουλιώτης, Οικονόμου (65’ Αργυρόπουλος), Πλέγας, Κρητικός, Ρόβας (84’ Περέγιο), Χάμοντ, Ιωαννίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected