Κατηγορίες
Football League

Στον πάγκο της Βέροιας ο Κώστας Γεωργιάδης

Με τον Κώστα Γεωργιάδη στην τεχνική της ηγεσία θα πορευτεί στο υπόλοιπο της σεζόν ο ΝΠΣ Βέροια.

Όπως αναφέρει το Sportime, ο 39χρονος τεχνικός θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας της Χαλκιδικής για τελευταία φορά στο εντός έδρας ματς με τη Νίκη Βόλου την Κυριακή (24/11) και έπειτα θα αποχωρήσει με προορισμό την Ημαθία.

Στο παρελθόν, ο Γεωργιάδης έχει φορέσει την φανέλα της «Βασίλισσας του βορρά» και θα αντικαταστήσει τον Σάκη Θεοδοσιάδη στον πάγκο της.

Την ερχόμενη Δευτέρα πρώτα θα λύσει και τυπικά την συνεργασία του με την ομάδα της Τρίγλιας και έπειτα θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

Ο Γεωργιάδης ξεκίνησε το 2015-16 ως συνεργάτης του Ιεροκλή Στολτίδη στον Αγροτικό Αστέρα, όπου μάλιστα τελείωσε την σεζόν ως υπηρεσιακός προπονητής. Το 2016 τον πήρε στο πλευρό του ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στον Απόλλωνα Πόντου και εκεί παρέμεινε για δύο χρόνια.

Η πρώτη του παρουσία ως πρώτος προπονητής ήταν την σεζόν 2018-2019, όταν και ανέλαβε τον ΠΟ Τρίγλιας αποδεχόμενος την πρόταση του Στράτου Ευγενίου.

Με την ομάδα της Χαλκιδικής έκανε μια εξαιρετική σεζόν, παίζοντας κατά γενική ομολογία πολύ καλό ποδόσφαιρο και οδηγώντας την στην άνοδο στη Football League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ως ποδοσφαιριστής, ο Κώστας Γεωργιάδης αγωνιζόταν στη μεσαία γραμμή και φόρεσε κατά σειρά την φανέλα των ΗΛΤΕΞ Λύκων, της ΒΕΡΟΙΑΣ, του Αγροτικού Αστέρα, του Μακεδονικού, της Επανομής και του Εθνικού Γαζώρου.

Στη Βέροια αγωνίστηκε με επιτυχία από το 2004 έως το 2006, βοηθώντας την ομάδα να κερδίσει την άνοδο στην Β’ Εθνική την πρώτη σεζόν (28 συμ. / 4 γκολ) και έχοντας μια πολύ καλή παρουσία την δεύτερη (26 συμμετοχές)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected