Super League 1

Τεσσάρα για τη Μπάγερν, μείωσε στον έναν βαθμό (vid)

Η Γκλάντμπαχ γνώρισε την ήττα (2-0) από την Ουνιόν και η Μπάγερν με το 0-4 στο Ντίσελντορφ πλησίασε στην κορυφή. 

Ο Λεβαντόφσκι μπορεί να είχε σκοράρει και στις 11 αγωνιστικές της φετινής Μπουντεσλίγκα, αλλά κόντρα στη Φορτούνα δεν είχε βάλει ποτέ του γκολ. Και κόντρα σε αυτήν έμελλε να σταματήσει το ρεκόρ του. Ακόμα και με άσφαιρο τον πιο φορμαρισμένο επιθετικό της Ευρώπης, η Μπάγερν δεν είχε πρόβλημα να περάσει με το εμφατικό 0-4 από το Ντίσελντορφ και να πλησιάσει στο -1 από την κορυφή, καθώς η Γκλάντμπαχ γνώριζε την ήττα στο Βερολίνο από την Ουνιόν.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, οι Βαυαροί ήταν καταιγιστικοί από το ξεκίνημα και στο ημίωρο είχαν καθαρίσει τα τρία πρώτα γκολ. Παβάρ (11′), Τολισό (27′) και ο Γκνάμπρι (34′) που λίγο νωρίτερα είχε και δοκάρι, είχαν τελειώσει από νωρίς το ματς. Ο Κουτίνιο στο 70′ ολοκλήρωσε το καρέ και η Μπάγερν πάει την Τρίτη στο Βελιγράδι, ώστε να σφραγίσει και την 1η θέση στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Champions League.

Συνθέσεις

Φορτούνα Ντ. (Φρίντχελμ Φούνκελ): Στέφεν, Μπότζεκ, Γκίζελμαν, Νούου, Αϊχάν, Μοράλες, Φινκ (66′ Σούτνερ), Τσίμερμαν, Τόμι (87′ Τσίμερ), Χένινγκς, Κονάτσκι (79′ Σομπότκα)

Μπάγερν (Χαμς-Ντίτερ Φλικ): Νόϊερ, Κίμιχ (76′ Γκορέτσκα), Παβάρ, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Τολισό (71′ Τιάγκο), Ντέιβις, Γκνάμπρι (63′ Πέρισιτς), Κουτίνιο, Μίλερ, Λοεβαντόφσκι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected