Basket

Νέα καταπληκτική εμφάνιση για τον Giannis, νέα νίκη για το…τρένο των Bucks! (vid)

Οι Μπακς είδαν τον Giannis να κάνει το 16ο συνεχόμενο νταμπλ που τους οδήγησε στη νίκη απέναντι στους Πίστονς!

Οι Μπακς συνεχίζουν ακάθεκτοι την επέλαση τους στη Ανατολής καθώς δεν δυσκολεύτηκαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Πίστονς επικρατώντας με 104-90.

Όπως αναφέρει το basketblog, τα «Ελάφια» είχαν το προβάδισμα σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκαν μέχρι και με+12(24-12) στη πρώτη περίοδο. Μέχρι στα 20” πριν την λήξη του ημιχρόνου, η διαφορά κυμαινόταν στους 10-12 πόντους, με τον Ρόουζ να μειώνει σε 77-69 στο τέλος του τρίτου δωδεκαλέπτου. Εν τέλει, η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατάφερε να ανοίξει ξανά την διαφορά φτάνοντας στο +20(74-94) του 42′. Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν τα «Πιστόνια» ήταν να μειώσουν λίγο τη…ζημιά για το τελικό 104-90.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που πέτυχε το 16ο συνεχόμενο νταμπλ-νταμπλ τελειώνοντας την αναμέτρηση με 28 πόντους και 10 ριμπάουντ σε μόλις 27′ συμμετοχής με τον Ουέσλι Μάθιους να ακολουθεί με 13 πόντους και τον Μπλέντσο να προσθέτει 11. Από την άλλη η πλευρά, η ομάδα του Ντουέιν Κέισι είχε τον Ντέρικ Ρόουζ με 20 πόντους και τον Άντρε Ντράμοντ που πέτυχε νταμπλ-νταμπλ με 12 πόντους και 17 ριμπάουντ.

Να πούμε κάπου εδώ ότι ο Μπλέικ Γκρίφιν δεν αγωνίστηκε για λογαριασμό των φιλοξενούμενων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected