B ΕΠΣ Ημαθίας

Β ΕΠΣ Ημαθίας – Ντέρμπι κορυφής στον 1ο όμιλο, δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους στον 2ο (pregame 8ης αγωνιστικής)

Με την όγδοη στροφή συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής, που βρίσκεται δύο βήματα πριν τη λήξη του πρώτου γύρου.

Στον 1ο όμιλο ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην πρωτοπόρο ΑΕ Σχοινά και την ΑΕ Καψόχωρας, που βρίσκεται στο -2 από τους “κυανόλευκους”, την ώρα που…παραμονεύει η ΑΕ Τρικάλων, η οποία ωστόσο θα πρέπει να προσπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Δόξας Λιανοβεργίου.

Ενδιαφέρον ματς στον Διαβατό ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ Καμποχωρίου, όπως και στον Λουτρό όπου Ολυμπιακός και ΠΑΟ Παλατίτσια ψάχνουν την τρίτη και τη δεύτερη νίκη αντίστοιχα στο φετινό πρωτάθλημα.

Τέλος στη Νέα Νικομήδεια, αναμετρώνται οι δύο ουραγοί της βαθμολογίας, η τοπική Νέα Γενεά και η Δόξα Κυψέλης.

Στον 2ο όμιλο, η τριπλή ισοβαθμία δίνει ξεχωριστό ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα και κάθε βαθμός για τους ανταγωνιστές είναι πολύτιμος. Δύσκολοι έξοδοι στην αυριανή 8η αγωνιστική για τον ΑΟ Μαρίνας (μεταβαίνει στην Επισκοπή) και τον Άχθο Αρούρη (αγωνίζεται στην Πατρίδα κόντρα στην Κίτρινη Θύελλα), ενώ ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας υποδέχεται τον ανεβασμένο στα τελευταία ματς Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον στα Λευκάδια, όπου ο φορμαρισμένος ΠΑΣ θα αναμετρηθεί με τον Άτλαντα Ζερβοχωρίου, ενώ στην Παναγιωπούλα η Δόξα Νάουσας θα ψάξει τους πρώτους τους βαθμούς κόντρα στον Εθνικό Ράχης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής (24/11, 15.00)

1ος όμιλος

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Δόξα Κυψέλης
ΑΕ Τρικάλων – Δόξα Λιανοβεργίου
Ατρόμητος Διαβατού – ΑΕΚ Καμποχωρίου
ΑΕ Σχοινά – ΑΕ Καψόχωρας
Ολυμπιακός Λουτρού – ΠΑΟ Παλατίτσια

η βαθμολογία και οι σκόρερς ΕΔΩ

2ος όμιλος

Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας – Άχθος Αρούρης
Δόξα Νάουσας – Εθνικός Ράχης
Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου
Λευκάδια – Άτλας Ζερβοχωρίου
Κεραυνός Επισκοπής – ΑΟ Μαρίνας

η βαθμολογία και οι σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected