Κατηγορίες
Football League

Οριστικό του Γεωργιάδη στη Βέροια (vid)

Προπονητής της Βέροιας είναι εδώ και λίγα λεπτά ο Κώστας Γεωργιάδης.

Ο 39χρονος (17/01/1980) προπονητής με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη αποχώρησε από τον πάγκο του ΠΟ Τρίγλιας, με τον οποίο πανηγύρισε πέρσι την άνοδο στη Football League (συμμετείχε στον ίδιο όμιλο της Γ Εθνικής με την τωρινή του ομάδα) ενώ παλαιότερα εργάστηκε σε Απόλλωνα Πόντου (βοηθός του Δημήτρη Καλαϊτζίδη) και Αγροτικό Αστέρα, τόσο ως πρώτος προπονητής και όσο και βοηθός του Ιεροκλή Στολτίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και το βίντεο με τις δηλώσεις :

“Ο Ν.Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Κώστα Γεωργιάδη.

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε τη σεζον 2015-16 δίπλα στον Ιεροκλή Στολτίδη στον Αγροτικό Αστέρα τελειώνοντας μάλιστα με αυτόν στον πάγκο ως υπηρεσιακό προπονητή. Το 2016 τον πήρε μαζί του ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στον Απόλλωνα Πόντου. Ως πρώτος προπονητής δούλεψε τη σεζόν 2018-19 στον ΠΟ Τρίγλιας ανεβάζοντας την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στην επαγγελματική κατηγορία της Football League.

Ο 39χρονος τεχνικός έχει τιμήσει τη φανέλα της Βασίλισσας από το 2004 έως και το 2006 βοηθώντας την στην άνοδο στη Β’ εθνική.”

Οι επίσημες δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected