Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λύτρωση με Γιώργο Νικόλτση!

Με παλικαρίσιο γκολ του Νικόλτση στο 83′ το ΣΥΝΚΑ ολοκλήρωσε την ανατροπή με τον ΑΟΑΝ πανηγυρίζοντας την πολύτιμη νίκη με 2-1.

Η χανιώτικη ομάδα “αναπνέει” καλύτερα μετά από αυτό το αποτέλεσμα και παίρνει ψυχολογία για τη συνέχεια.

Το ματς ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για το ΣΥΝΚΑ, με τον Ζέλιο να σώζει τον ΑΟΑΝ στο εξ επαφής πλασέ του Κόλα στο 6′. Η χανιώτικη ομάδα είχε και δύο σουτ άστοχα από Κόλα και Σινγκ.

Στο 23′ ο ΑΟΑΝ σε ανύποπτη φάση “βρήκε” γκολ με τον Χατζόπουλο, με το ΣΥΝΚΑ να φωνάζει για φάουλ στην αρχή της φάσης στον Μαζιώτη αλλά και για το γεγονός ότι δεν πέταξαν εκτός αγωνιστικού χώρου την μπάλα οι φιλοξενούμενοι ενώ ήταν πεσμένος ο μέσος των γηπεδούχων.

Στο 39′ ο Βεστάκης… προειδοποίησε και ένα λεπτό μετά με σουτ από πάσα του Μαθιουδάκη – που έκανε εξαιρετική δουλειά στη μεσαία γραμμή – ισοφάρισε. Ήταν σειρά των παικτών του ΑΟΑΝ να διαμαρτυρηθούν για φάουλ στο ξεκίνημα. Στο δεύτερο το ΣΥΝΚΑ πίεσε την άμυνα του ΑΟΑΝ και τελικά “λυτρώθηκε” με τον Ημαθιώτη επιθετικό στο 83′.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Αστέριος Θέμελης): Βλαχάκης, Παληγεώργος (74′ Βασιλάκης), Λάμτσε, Γεωργούλης, Αργυρουδάκης, Μαζιώτης (64′ Μποτωνάκης), Μαθιουδάκης, Νικόλτσης, Κόλα (90+3′ Περδικάκης), Σινγκ (88′ Λαμπάκης), Βεστάκης.

ΑΟ Αγίου Νικολάου (Ανδρέας Σκέντζος): Αραμπατζής, Πολίτης, Ζέλιος, Σγουρός (73′ λ.τρ. Μπλούκας), Τσανάι, Καλογιαννίδης (58′ Αλμύρας), Μουτσάι (87′ Κουρίνος), Κέλι, Μαρκάκης, Θεοδωρίδης, Χατζόπουλος (90+3′ Παράσχος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected