Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άφησε βαθμούς στα Καθιανά η πρωτοπόρος Επισκοπή

Επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά ότι δε χαρίζεται σε κανέναν αντίπαλο, ο Πανακρωτηριακός κατάφερε να υποχρεώσει σε μια νέα ισοπαλία την Επισκοπή, αυτή τη φορά με σκορ 1-1.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, το παιχνίδι διεξήχθη την Τετάρτη το απόγευμα στα Καθιανά, με τον Πανακρωτηριακό μάλιστα να προηγείται στο σκορ και να βρίσκεται στο 1-0 μέχρι τις αρχές του β’ ημιχρόνου.

Αυτό συνέβη μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Καρλίτο στο 23ο λεπτό, το οποίο κέρδισε ο Τζόρνταν, που ανατράπηκε.

Η Επισκοπή διαμόρφωσε τελικά το 1-0 χάρη στην κοντινή κεφαλιά του Πίσπα στο 48’.

Από εκείνο το σημείο και μετά, το παιχνίδι δεν είχε να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο, με την Επισκοπή να επιδιώκει να πετύχει ένα γκολ χωρίς όμως να καταφέρει.

Ο Πανακρωτηριακός καταφέρνει έτσι για μια ακόμα φορά να επιδείξει την δυναμική που διαθέτει σαν ομάδα, καταφέρνοντας μετά τον Ηρόδοτο, να έρθει ισόπαλος με μια ακόμη ομάδα της κορυφής και δη την πρωτοπόρο.

Συνθέσεις

Πανακρωτηριακός (Γιώργος Κόλτζος): Δασκαλάκης, Κοζάκης, Παπακαστρήτσιος, Βουρβαχάκης, Λιονάκης, Μπάτζιο, Καρλίτο (81’ Μάστορας), Μπερντίος (85’ Μπαδιεριτάκης), Βασιλομιχελάκης (64’ Μανουσάκης), Δρακάκης, Τζόρνταν

ΑΟ Επισκοπής (Γιάσμινκο Βέλιτς): Χανιωτάκης, Ντιόγκο, Καρβουνιάρης, Πολυχρόνης, Μαραθιανός (46’ Λίμα) Πίσπας, Φουκαράκης, Φερέιρα, Γκιόκας (46’ Πίσπας), Τσιριγώτης, Σουμπασάκης, Μάρτινς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected