Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πλησίασε τη μεγάλη ανατροπή ο ΠΑΟΚ αλλά έμεινε εκτός της συνέχειας στη Youth League

Κατάθεση ψυχής στον επαναληπτικό της Τούμπας για τον ΠΑΟΚ, αλλά το 3-0 της Ουκρανίας αποδείχτηκε “βουνό” για τον “δικέφαλο”.

Κι όμως, η ελληνική ομάδα έβαλε δύσκολα στους φιλοξενούμενους και προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η κούραση αλλά και τα γκολ των Ουκρανών λίγο πριν το τέλος, έγειραν την πλάστιγγα στη Ντιναμό, πού πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Το πρώτο τέρμα του ΠΑΟΚ σημείωσε στο 14′ ο Δούμτσης, που ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε λίγο πριν ο Πανίδης ενώ δέκα λεπτά αργότερα, ο “δικέφαλος” πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, με ωραίο πλασέ του Τζόλη.

Στο 28′ λίγο έλειψε να γίνει το 3-0 αλλά ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος σημάδεψε το δοκάρι του Νεστσερέτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πάμπλο Γκαρσίο έκανε ακόμη πιο επιθετική την ομάδα, ρισκάροντας ακόμη περισσότερο ωστόσο δεν του βγήκε. Παρά την υπερπροσπάθεια, η Ντιναμό ήταν εκείνη που πέτυχε δύο τέρματα και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις με σκόρερς τους Ισαϊένκο και Γιάρος.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Μιχαηλίδης, Παναγιώτου (46′ Γρόσδης), Τάχατος, Θεοδωρίδης, Δούμτσης, Τσιγγάρας, Τζόλης (72′ Γκορτεζιάνι), Κούτσιας (59′ Πουρναράς), Πανίδης (68′ Τσοπούρογλου).

Ντιναμό Κιέβου: Νεστσέρετ, Μπίλοβαρ, Μπιλοσέφσκι, Ισαϊένκο, Τσιτασβίλι (80′ Μπλιζνιτσένκο), Ζαμπάρνι, Βολόσιν (34′ Μπόντια), Ναντόλσκι (80′ Βάνατ), Σουλιάνσκι (90+4′ Γιάρος), Σκόρκο, Βιβτσαρένκο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P