Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δύο ντέρμπι κορυφής στη 13η αγωνιστική της Α Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας (pregame)

Δύο πολύ σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (30/11) στην Α Ερασιτεχνική στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας τον δεύτερο της βαθμολογίας ΓΑΣ Ροδοχωρίου, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν δύο βαθμοί ενώ την ίδια ώρα ο τρίτος της κατάταξης ΦΑΣ Νάουσα θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ της πόλης τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, που προέρχεται από τη νίκη κόντρα στον “δικέφαλο” της Αλεξάνδρειας.

Δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία για τον τέταρτο της βαθμολογίας Αγροτικό Αστέρα Πλατέος, που θα μεταβεί στη Μελίκη για να αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Φίλιππο Μελίκης, ενώ σημαντικό για τις δύο ομάδες είναι το ματς στη Χαρίεσσα ανάμεσα στην ΑΕΧ και τον Αχιλλέα Νάουσας.

Εντός έδρας αγωνίζεται ο ΓΑΣ Κοπανού, που θέλει να επανέλθει στις νίκες με αντίπαλο το Μακροχώρι ενώ πολύ σημαντικό από βαθμολογικής πλευράς είναι το ματς στον Σταυρό, όπου η Θύελλα θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τριποτάμου.

Στον Άγιο Νικόλαο, ο Ολυμπιακός Νάουσας θα κοντραριστεί με τον Άρη Παλαιοχωρίου ο οποίος μεσοβδόμαδα έλυσε τη συνεργασία του με τον Γιώργο Απόσογλου ενώ στην Κουλούρα, οι πιτσιρικάδες του Αλέξανδρου Δρένου θα υποδεχτούν μία επίσης νεανική ομάδα, την ΑΕΠ Βέροιας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής :

ΑΕ Χαρίεσσας – Αχιλλέας Νάουσας
ΓΑΣ Κοπανού – Μακροχώρι
Ολυμπιακός Νάουσας – Άρης Παλαιοχωρίου
Φίλιππος Μελίκης – Αγρ.Αστ.Πλατέος
ΠΑΟΚ Κουλούρας – ΑΕΠ Βέροιας
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου
Θύελλα Σταυρού – Αστέρας Τριποτάμου
ΦΑΣ Νάουσα – Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας

η βαθμολογία και οι σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected