Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δια πυρός και σιδήρου η νίκη της Ρεάλ! (vid)

Μπορεί να τα βρήκε σκούρα αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-1 της Αλαβές και έβαλε άγχος στην Μπαρτσελόνα που αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή την Ατλέτικο.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις με την Αλαβές να είναι αυτή όμως που στις αντεπιθέσεις έδειχνε επικίνδυνη. Μάλιστα, σε μία από αυτές ο Βιδάλ ζήτησε πέναλτι σε πάτημα του ποδιού του με τον διαιτητή και το VAR να δείχνει παίζεται. Στην αντίπερα όχθη, η Ρεάλ δυσκολευόταν πολύ να δημιουργήσει και έφτασε κοντά στο γκολ με το δοκάρι του Μπέιλ.

Στην επανάληψη η Ρεάλ πήρε κεφάλι στο σκορ στο 52′ με ωραία κεφαλιά του Ράμος. Η Αλαβές όμως ήταν επικίνδυνη και στο 64′ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ράμος και ο Λούκας Πέρεθ στο επόμενο λεπτό δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα. Η απάντηση των Μαδριλένων ήταν άμεση καισ το 69′ ο Καρβαχάλ από κοντά έκανε το 2-1 μετά από φάση διαρκείας και αφού πρώτα ο Πατσέκο είχε βγάλει το σουτ του Ίσκο. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν έντονα αναζητώντας την ισοφάριση κι έφτασαν κοντά σε αυτλή στο 88′, όμως ο γκολκίπερ της Ρεάλ τους σταμάτησε κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του.

Συνθέσεις

Αλαβές: Πατσέκο, Αγκιρεγκαρίμπιρια, Λαγκουάρδια, Ναβάρο, Ντουάρτε, Βιδάλ, Πίνα ( 76′ Πονς), Γουακάσο (82′ Γκαρσία), Ριόχα (60′ Μπερκ), Πέρεθ, Χοσέλου

Ρεάλ Μαδρίτης: Αρεολά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς (80′ Βαλβέρδε), Κασεμίρο, Κρόος, Ισκο, Μπέιλ (67′ Ροντρίγκο), Μπενζεμά

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected