Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γκολ με το…τσουβάλι στο ντέρμπι κορυφής της Ρόδου!

Μια πολύ σημαντική νίκη πήρε σήμερα ο ΑΣ Ρόδου!

Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσων επικράτησε με το…αγγλικό 4-3 του ΓΣ Μαρκό και αποσπάστηκε 7 βαθμούς στην κορυφή, “αγκαλιάζοντας” ουσιαστικά την πρώτη θέση στον 6ο όμιλο.

Το ματς είχε δραματική εξέλιξη και μάλιστα στο πρώτο μέρος σημειώθηκαν έξι τέρματα, σε ένα άκρως παραγωγικό πρώτο μέρος ανάμεσα σε δύο ομάδες που απέδειξαν πως δίκαια βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Το πρώτο γκολ ήταν από τα…αποδυτήρια και συγκεκριμένα από τους φιλοξενούμενους, με κεφαλιά του Χίσο μετά από σέντρα του Ατματζίδη.

Η Ρόδος απάντησε άμεσα καθώς στο 7′ ο Μπουντόπουλος βρέθηκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον Μπαλασάκη.

Στο 17′ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Κανταρτζή, ο οποίος με κεφαλιά “έγραψε” το 2-1.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους “πράσινους” της Ανατολικής Αττικής, δύο λεπτά αργότερα σημειώθηκε το 3-1 με γκολ που πέτυχε ο Βουργουντζής μετά από πάσα του Ραχήμ.

Στο 33′ το Μαρκό μπήκε ξανά στο παιχνίδι, χάρη σε τέρμα του Γκεμίση και στο 45΄κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, με γκολ του Σάμιου.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε τον ρυθμό του πρώτου, ωστόσο σημειώθηκε το πιο καθοριστικό γκολ και συγκεκριμένα στο 70′ με “δράστη” τον Χατζησάββα.

Συνθέσεις

ΑΣ Ρόδου : Τζήμας, Σταυλάς (54′ Μπίσα), Νικολόπουλος (62′ Κλιγγόπουλος), Κανταρτζής, Σούλης, Μισέλ, Βουργουντζής (28′ λ.τ. Παπαθανασίου), Ραχή, Χατζησάββας, Δελαπόρτας, Μπουντόπουλος (67′ Σουλάι)

ΓΣ Μαρκό : Μπαλασάκης, Σόφης, Μανωλιάς Γ., Κορομηλάς, Τσακίρης (80′ Μασκλαβάνος), Αλεξίου, Γκεμίσης (87′ Μανωλιάς Χ.), Θέος (72′ Πινέιρο), Σάμιος, Χίσο, Ατματζίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected