Κατηγορίες
Football League

Συνεχίζει στο “ρετιρέ” ΑΟ Τρίκαλα, 3-0 την Ιεράπετρα

Με τρία γκολ στα τελευταία 30 λεπτά, τα Τρίκαλα πήραν τη νίκη κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας και παραμένουν στην κορυφή της Football League.

Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη είχε την υπεροχή στο ματς, ωστόσο δεν κατάφερε να “ξεκλειδώσει” την οργανωμένη άμυνα των Κρητικών, που κράτησαν το μηδέν για μία ώρα αγώνα.

Λίγο πριν το γκολ του Σταματή, με το οποίο άνοιξε το σκορ στο σημερινό παιχνίδι, ο ΟΦΙ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπάμπη ο οποίος σταμάτησε με το χέρι την πορεία της μπάλας.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΑΟΤ είχε αρκετές στιγμές με κύριους εκφραστές τους Πελάεθ και Παπαγεωργίου, ενώ στο 35′ είχε δοκάρι σε δυνατό σουτ του Τεγούση.

Στο δεύτερο μέρος και στα πρώτα 25 περίπου λεπτά, ελάχιστες ήταν οι συγκινήσεις όμως το υπόλοιπο του αγώνα ήταν όλα τα…λεφτά!

Δύο λεπτά μετά την αποβολή του Μπάμπη και από το φάουλ που εκτέλεσε ο Λώττας, ο Σταματής έβαλε το πόδι του, άλλαξε την πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον ΟΦΙ, στο 68′ ο Πελάεθ σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα του Καραγκιολίδη που αιφνιδιάστηκε.

Στο 78′ ο ΑΟΤ έφτασε και σε τρίτο γκολ και πάλι με τον Ισπανό επιθετικό, ο οποίος με πλασέ αυτή τη φορά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 90′ ο ΟΦΙ είχε δοκάρι μετά από κόντρα της μπάλας στον Σανδαβέλη.

Συνθέσεις

Τρίκαλα : Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος (85′ Ντόσης), Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης, Βέρτζος, Τεγούσης, Παπαγεωργίου, Σταματής (83′ Άλεξιτς), Πελάεθ (80′ Τσίπρας), Λώττας.

ΟΦ Ιεράπετρας : Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Μπάμπης, Σμίλτος, Μάγκας, Σκόνδρας (80′ Ανυφαντάκης), Χιντζίδης, Αναστασόπουλος, Κατσικοκέρης, Αποστολόπουλος (48′ λ.τ. Βογιατζής), Μηνάς (70′ Σέχου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected