Κατηγορίες
Football League

Καθολική υπεροχή και νίκη για τη Βέροια στο ντεμπούτο Γεωργιάδη!

Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται ο ΝΠΣ Βέροια, μετά τη σημερινή νίκη της επί της Καλαμάτας.

Σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών, η “Βασίλισσα” είχε μια εξαιρετική παρουσία και πήρε αυτό που ήθελε κόντρα σε μια ομάδα που είχε στόχο να “κλέψει” το αποτέλεσμα.

Και λέμε “ιδιαίτερων συνθηκών” καθώς αφενός μεν οι γηπεδούχοι είχαν καινούριο προπονητή στον πάγκο τους (σ.σ. Κώστας Γεωργιάδης) και αφετέρου αγωνίστηκαν για πρώτη φορά κόντρα στον μέχρι πρότινος τεχνικό τους, τον Σάκη Θεοδοσιάδη.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν 500 και πλέον θεατές, 30 εκ των οποίων ταξίδεψαν από την Καλαμάτα για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Παρά τον δυνατό αέρα και τη βροχή που έκανε κατά διαστήματα την εμφάνισης της, η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη είχε μεστή εμφάνιση, δεν άφησε πολλά περιθώρια στον αντίπαλο και πήρε μία δίκαιη νίκη που τη φέρνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε στο 18΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πασά, σε ανατροπή του Σιμόνι από τον Ιντζίδη.

Ακολούθησαν δύο καλές στιγμές με τους γηπεδούχους, οι οποίοι “έπεσαν” πάνω στον πολύ καλό Στεφανάκο, για να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το ρευστό 1-0 υπέρ της “Βασίλισσας”.

Στο δεύτερο μέρος, ο Σάκης Θεοδοσιάδης επέλεξε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του ρίχνοντας στον αγώνα τους Τζόκιτς και Ράκιτς, ωστόσο το ρίσκο δεν βγήκε στους “μελανόλευκους”.

Παρά την καλή στιγμή με τον Ράκιτς στο 64′, η Βέροια ήταν αυτή που έφτασε στο γκολ “κλειδώνοντας” ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

Ήταν το 75′ όταν ο Ταΐρης βρήκε τον Πασά, αυτός ελίχθηκε ωραία στην αντίπαλη περιοχή και με σουτ “έγραψε” το 2-0.

Διαιτητής: Τζουμαλάκης (Σερρών)
Βοηθοί: Νταβέλας (Μακεδονίας), Αναστασιάδης (Σερρών)
4ος: Κεφαλάς (Σερρών)

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βέροια : Βοσνιάδης, Μουχάλης, Στάμου, Μαραγκός, Πεταυράκης, Βεργώνης, Πολύζος, Ζούρκος Ν. (85′ Σκαθαρούδης), Πέντα (80′ Χαντζάρας), Σιμόνι (68′ Ταΐρης), Πασάς.

Καλαμάτα : Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης (567′ Ράκιτς), Κωνσταντινόπουλος, Μάκος, Ιντζίδης (46′ Τζόκιτς), Μπάμπης, Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος, Καζβιρόπουλος (80′ Δήμος), Βουκμίροβιτς.

*φωτ. από τη σελίδα της Βέροιας στο facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected