Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στο +11 από τη Σίτι η Λίβερπουλ, “ίδρωσε” η Τότεναμ (vids)

Με πρωταγωνιστή τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. ο οποίος σκόραρε δύο γκολ με ισάριθμες κεφαλιές, η Λίβερπουλ επικράτησε δύσκολα με 2-1 της Μπράιτον και εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία της Σίτι με τη Νιούκαστλ νωρίτερα, αποσπάστηκε 11 βαθμούς από τους «πολίτες».

Ο Φαν Ντάικ άνοιξε το σκορ στο 18′, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αλεξάντερ – Άρνολντ. 6 λεπτά αργότερα το σκηνικό επαναλήφθηκε, μόνο που αυτή τη φορά ο Άρνολντ εκτέλεσε φάουλ. Στο 76′ ο Άλισον αποβλήθηκε και στο 79′ ο Ντανκ διαμόρφωσε το 2-1 , σκορ που παρέμεινε ως το τέλος.

Η Τότεναμ πέτυχε την τρίτη της συνεχόμενη νίκη με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της, μετά από αυτές απέναντι σε Γουέστ Χαμ και Ολυμπιακό, αφού επιβλήθηκε με 3-2 της Μπόρνμουθ. Τα «σπιρούνια» προηγήθηκαν με 3-0 χάρη σε γκολ των Άλι (21′, 50′ ) και Σισοκό (69′), ωστόσο η Μπόρνμουθ μείωσε στο τελικό σκορ με τέρματα του Γουίλσον (73′ και 96′).

Η Τσέλσι γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Γουέστ Χαμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» χάρη σε τέρμα του Κρέσγουελ στο 48′. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τα «σφυριά», μετά την νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 22 Σεπτέμβρη.

Η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε με 2-0 της Μπέρνλι με γκολ των Ζαχά στο 45+1′ και Σλουπ στο 78′, έφτασε τους 18 βαθμούς και ανέβηκε στη δέκατη θέση της Πρέμιερ Λιγκ μαζί με την σημερινή της αντίπαλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected