Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και…sold out απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Το ντέρμπι των πρωτοπόρων της Superleague διεξάγεται σήμερα στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός, μετά τη βαριά ήττα από την Τότεναμ για το Champions League, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Μια μεγάλη ποδοσφαιρική αναμέτρηση που αναμένεται να προκαλέσει sold out απόψε στο “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας!

Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη από τα μέσα της εβδομάδας με εκατέρωθεν «καρφιά» μέσω των social media, όμως στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Ο Ολυμπιακός ζητά τη νίκη που θα σβήσει το «στραπάτσο» στο Λονδίνο, την ώρα που ο ΠΑΟΚ ψάχνει την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι για τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Η σημερινή μάχη είναι οριακή για τους «ερυθρόλευκους» που στο ελληνικό πρωτάθλημα προέρχονται από την γκέλα στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο. Η αλήθεια είναι πως η καρέκλα του Πέδρο Μαρτίνς έχει αρχίσει να τρίζει, ενώ πολλοί λένε πως παίζει το ίδιο του το κεφάλι. Ο προπονητής του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει δίλημμα ως προς το αν θα επιλέξει τρεις κεντρικούς χαφ ή εάν θα προτιμήσει το 4-2-3-1, από το οποίο θα εξαρτηθεί και η συμμετοχή του Βαλμπουενά. Σε ό,τι αφορά στον Μεριά, το πιθανότερο είναι να μείνει στον πάγκο και να ξεκινήσει στα στόπερ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, έμφαση στην τακτική έδωσε και ο Αμπέλ Φερέιρα στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας. Το κλίμα είναι φορτισμένο στον ΠΑΟΚ με την ομάδα να κάνει λόγο για «πάθος και πίστη» που αποτελούν τον οδηγό για το ντέρμπι.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected