Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ούτε τώρα η Γιουνάινεντ, προελαύνει η Λέστερ! (vids)

Η Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, παραχώρησε ισοπαλία 2-2 εντός στην Άστον Βίλα κι έμεινε πολύ μακριά από την πρώτη τετράδα!

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, με την αντίδρασή της κόντρα στη Σέφιλντ έδειξε πως μπορεί να φανεί ανταγωνιστική, αλλά με το 2-2 κόντρα στην Άστον Βίλα στο Ολντ Τράφορντ απέδειξε πως είναι σε κρίση, μεγάλη κρίση! Ο Σόλσκιερ μπορεί να ξεκούρασε όλη την ομάδα μεσοβδόμαδα, αλλά και οι βασικοί ήταν τραγικοί! Νέα γκέλα και ο Νορβηγός τεχνικός δεν έχει τις λύσεις για να βγει η Μάντσεστερ από το αδιέξοδο. Στην 9η θέση και στο -8 από την τετράδα η Γιουνάιτεντ, πήρε ανάσα η Άστον Βίλα. Μάλιστα, με 18 βαθμούς στην Premier League έπειτα από 14 ματς ισοφαρίζει τη χειρότερη επίδοση από τη σεζόν 1988-89.

Την ίδια ώρα, η Λέστερ δεν έκοψε φόρα ούτε απέναντι στην ζόρικη Έβερτον, γύρισε το ματς με τον MVP Ιχεανάτσο στο 94′ και διατήρησε σε μονοψήφια τα επίπεδα διαφοράς των πρωτοπόρων της Premier League.

Οι έτεροι εκπρόσωποι του Λίβερπουλ ήξεραν ότι δεν είχαν περιθώρια για νέες απώλειες, μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν με τον «καυτό» Ριτσάρλισον στο 23′, ο οποίος μέτρησε για πρώτη φορά γκολ σε διαδοχικά ματς από όταν έπαιζε στην Γουότφορντ, τον Σεπτέμβριο του 2017.

Ο Μάρκο Σίλβα, ομολογουμένως, έπαιζε τα ρέστα του για να παραμείνει τεχνικός των «ζαχαρωτών» κι από την επόμενη εβδομάδα και όλα έδειχναν ότι θα μαζέψει πόντους εμπιστοσύνης μετά από καιρό, αλλά η Λέστερ του… 2016 έκανε την εμφάνιση της στο δεύτερο ημίχρονο και είχε διαφορετική γνώμη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected