Γ Εθνική / Τοπικά

Σπουδαίο “διπλό” του Μοσχάτου στη Σαντορίνη!

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Θύελλα Καμαρίου γνώρισε την πρώτη της εντός έδρας ήττα με 0-2 από το Μοσχάτο στο Καμάρι για την 11η αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και έμεινε στους 23 βαθμούς, ενώ το Μοσχάτο, μετά και τη σπουδαία νίκη του έφτασε τους 21 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν, χωρίς όμως να πετύχει κάποιο γκολ.

Να σημειωθεί ότι η Θύελλα είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία καθώς υπήρχαν διαμαρτυρίες για πέναλτι υπέρ των Σαντορινιών στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Μοσχάτου παρουσιάστηκε μαχητική και διαβασμένη. Προηγήθηκε στο 9′ με τον Ευθυμιάδη και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Πασαλίδης στο 70′ μετά από λάθος του Ανδριόλα.

το φιλμ του αγώνα στο Sportcyclades

Συνθέσεις

Θύελλα Καμαρίου (Βαγγέλης Χαντές): Ανδριόλας, Ερρικός, Γεωργιάδης (13′ Μπουσάϊ), Παπαζαχαρίας, Σπανός, Μαλάϊ, Φύτρος (53′ Ζέλο), Σιμιτσής (72′ Μαυρομμάτης), Αργυρίου, Καραλής, Ηλιόπουλος

ΑΕ Μοσχάτου (Βασίλης Σπάθας): Γιώρας, Σταύρου, Μανιδάκης, Φιαμέγκος, Μπέρτσος, Βινίσιους, Ψυχογιός (52′ Κορνελάτος), Κατίδης, Ευθυμιάδης (85′ Κοτσοβός), Πασαλίδης, Νιζάμης (76′ Ζελέκου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected