Γ Εθνική / Τοπικά

Ανεβαίνει η Άνω Μερά, 1-0 τους Αγίους Αναργύρους

Σπουδαίο τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία πανηγύρισε η Άνω Μερά που επικράτησε με 1-0 των Αγίων Αναργύρων στο γήπεδο “Δωρόθεος Στέκας” της Μυκόνου για την 11η αγωνιστική.

Μετά την ισοπαλία στα Άνω Λιόσια, τη νίκη επί του Μοσχάτου και το Χ στου Ζωγράφου η ομάδα του Νίκου Κωτσοβού βάζει ακόμη ένα πολύτιμο τρίποντο στη συλλογή της φτάνοντας τους 13 βαθμούς.

Από την άλλη για πέμπτο ματς οι Άγιοι Ανάργυροι παρέμειναν χωρίς νίκη παρότι πραγματοποίησαν αρκετά καλή εμφάνιση.

Στο α’ μέρος οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες ήταν ελάχιστες με τους φιλοξενούμενους να έχουν υπέρ τους τον αέρα όμως δεν μπόρεσαν να τον αξιοποιήσουν.

Στο β’ μέρος αντίθετα, η Άνω Μερά που είχε αυτό το πλεονέκτημα δεν το εκμεταλλεύτηκε αφού οι Άγιοι Ανάργυροι είχαν την πρωτοβουλία και κάποιες προϋποθέσεις για γκολ.

Μετά το 65′ οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στο 81′ πέτυχαν το γκολ που έκρινε το ματς με κεφαλιά του Μπρένο, ενώ δοκάρι στο 79′ είχε ο Ζυγκερίδης.

το φιλμ του αγώνα στο Sportcyclades

Συνθέσεις

Άνω Μερά (Νίκος Κωτσοβός) Παλιούρας, Καλαγκάνης, Κωφοκώτσιος, Λένγκα, Αχείμαστος, Σούλτσε, Ντατίδης, Λεσάι (90+3 Καλαμάρης), Ζυγκερίδης, Παλαιοπάνος (72′ Μπρένο), Μεζίνι.

Άγιοι Ανάργυροι (Δημήτρης Καλύκας): Χανιώτης, Κατσίβελας (89′ Δεγαϊτας), Βυζανιάρης, Πιπίνης, Ανδρέου, Τσερκώνης (89′ Μπαλατσούρας) , Λαθούρης (63′ Σταύρου), Μαυρομματάκης, Σεχολάρι, Καμπόσος, Λάλα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected