Κατηγορίες
BET

Στοίχημα : Με τα σημεία και τα γκολ!

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Στον απόηχο του μεγάλου ελληνικού ντέρμπι και με τα όσα είδαμε από τον κόσμο του στοιχήματος εντός του σαββατοκύριακου, για ακόμα μια μέρα είμαστε εδώ προκειμένου να μελετήσουμε τα όσα έχει να μας δώσει το κουπόνι μας.

Αυτή η εβδομάδα μόνο αδιάφορη δεν πρέπει να χαρακτηριστεί καθώς έχουμε κύπελλο Ελλάδας, εμβόλιμη αγωνιστική σε Αγγλία και Ισπανία και κύπελλο Βελγίου. Είναι όντως πολλές οι επιλογές μας και καλύπτουν τον πιο απαιτητικό παίκτη. Είναι φυσικά και μεγάλη παγίδα, γιατί το σαββατοκύριακο πάλι θα έχουμε παιχνίδια και εγκυμονούν εκπλήξεις. 2 επιλογές συγκεκριμένες και πάμε να τις δούμε:

Μπορντό-Νιμ (20:00):

Ξεκινάμε από την Γαλλία και το ματς της Μπορντό με αντίπαλο τη Νιμ. Η Μπορντό είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της Γαλλίας μέχρι στιγμής, είναι στην 5η θέση ισόβαθμη στους 23 βαθμούς μαζί με τις Μονπελιέ και Ναντ. Πολύ δυνατή επιθετικά, μέτρια αμυντικά αλλά τον στόχο της τον πετυχαίνει εκμεταλλευόμενη την εκτός έδρας παρουσία της. Η έδρα της την πλήγωσε ως τώρα. Εκτός είναι η 2η καλύτερη ομάδα της Γαλλίας. Μετριότατη η φόρμα της στα 5 πρόσφατα ματς αλλά είναι έτσι η Γαλλία φέτος που δεν μπορεί καμιά ομάδα να ξεφύγει. Είναι 5 αγώνες αήττητη κερδίζοντας τις Ναντ, Μονακό, Ντιζόν, Ρεμς και Νις. Σκόραρε κατά μέσο όρο σχεδόν 2 γκολ και αυτό είναι σημαντικό καθώς είναι μια σταθερή ομάδα. Η Νιμ δεν μπόρεσε ως τώρα να ανταποκριθεί στις συνθήκες και τις ανάγκες της κατηγορίας με αποτέλεσμα να είναι στην τελευταία θέση μαζί με την Τουλούζ. Κακή επίθεση, κακή άμυνα, ίσως όχι τόσο όσο άλλες ομάδες πιο έμπειρες αλλά και πάλι έχει σοβαρό θέμα. Το πρόγραμμά της είναι δύσκολο και αν δεν πάρει κάπου βαθμούς θα πέσει γρήγορα. Το περίεργο είναι ότι πέρσι που ξαναείδαμε το ζευγάρι αυτό ήρθε 3-3 αν και τότε είχαμε μια Μπορντό κάκιστη. Φέτος είναι μεγάλη ευκαιρία να καταφέρει κάτι καλό. Πάμε στον άσο. 1 στο 1.97 (Stoiximan).

Αντβέρπ-Γκενκ (21:45):

Συνεχίζουμε με το κύπελλο του Βελγίου στον αγώνα της Γκενκ που φιλοξενείται από την Αντβέρπ. Η Αντβέρπ είναι εξαιρετική φέτος. Στο πρωτάθλημα είναι 4η και ισόβαθμη με την Σαρλερουά. Στο κύπελλο προελαύνει φτάνοντας στα προημιτελικά με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά άρα το σημερινό παιχνίδι δεν είναι της πλάκας. Είναι για 4 παιχνίδια αήττητη με 1 ισοπαλία και 3 νίκες. Το μεγάλο της πρόβλημα είναι ότι δέχεται γκολ σε κάθε αγώνα εκτός του ότι σκοράρει και μάλιστα άνω των 2 πολλές φορές. Η Γκενκ από την άλλη δεν είναι καλή, δεν κάνει καλό πρωτάθλημα, έχει 21 βαθμούς και θα παίξει στα πλέι οφ για μια θέση στην Ευρώπη. Θέλει πολύ την πρόκριση και είναι ομάδα που σκοράρει, δέχεται γκολ και κάνει τα ματς ροντέο. 4/5 gg+over 2.5 έχει στα πρόσφατα 5 παιχνίδια της. Δεν σκόραρε με την Γάνδη. Πρέπει βέβαια να τονίσουμε ότι η Γκενκ χάρη στην εξαιρετική της πορεία παίζει φέτος στο Champions League και τα συνεχή παιχνίδια τής έχουν δημιουργήσει πρόβλημα. 6 ματς χωρίς νίκη έχουν συμπληρώσει και θέλει ένα καλό αποτέλεσμα. Ευνοείται το αμφίσκορο μεταξύ τους και μάλιστα πιθανόν να μπουν και πολλά γκολ. GG στο 1.62 (Stoiximan).

Διαβάστε καθημερινά προγνωστικά στη σελίδα του Sportbet.gr, Καλή τύχη!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected