Football League

Στο τεχνικό επιτελείο της Βέροιας ο Βαγγέλης Ντίσιος

Την πρόσληψη του Βαγγέλη Ντίσιου στο τεχνικό επιτελείο της ανακοίνωσε ο ΝΠΣ Βέροια.

Ο 47χρονος (18/12/1972) προπονητής με καταγωγή από την Πέλλα, εργάστηκε ως βοηθός του Στάικου Βεργέτη σε Αστέρα Τρίπολης και Δρόξα Δράμας, ενώ ως πρώτος προπονητής διετέλεσε σε ΦΑΣ Νάουσα, Αλμωπό Αριδαίας, Αετό Σκύδρας, Εδεσσαϊκό και Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.

Την ίδια ώρα, προπονητής φυσικής κατάστασης αναλαμβάνει ο Πασχάλης Έλκας, ενώ ο Απόστολος Χαντζάρας θα ενσωματωθεί στο τεχνικό team της U17, που αγωνίζεται φέτος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά :

“Ο Ν.Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Ντίσιο Ευάγγελο ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA PRO.

Ο κ. Ντίσιος έχει εργαστεί στον Αστέρα Τρίπολης και στη Δόξα Δράμας ως συνεργάτης του Στάικου Βεργέτη. Διετέλεσε πρώτος προπονητής στις ομάδες ΦΑΣ Νάουσας, Αλμωπό Αριδαίας, Αετό Σκύδρας, Εδεσσαϊκό και Απόλλων Κρύας Βρύσης.

Τη θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης αναλαμβάνει ο Έλκας Πασχάλης καθώς ο Απόστολος Χατζάρας θα μετατεθεί ως άμεσος συνεργάτης του Αναστάσιου Ανθυμιάδη στην Κ17 που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League Νέων.

Με αυτές τις προσθήκες ολοκληρώνεται το τεχνικό επιτελείο του Ν.Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected