Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Φουριόζος από τη “Χρυσή Μπάλα” ο Μέσι, έκανε χατ-τρικ κόντρα τη Μαγιόρκα! (vid)

Η Μπαρτσελόνα με πρωταγωνιστές τους Λουίς Σουάρες και Λιονέλ Μέσι πρόσφερε απλόχερα θέαμα στους οπαδούς της, καθώς επικράτησε 5-2 της Μαγιόρκα. Το γκολ του Ουρουγουανού πραγματικά… ζαλίζει.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε νίκησε τη Μαγιόρκα με 5-2 στο «Camp Nou» και «έπιασε» ξανά τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της La Liga με 34 βαθμούς. Το ματς σημαδεύτηκε από την γκολάρα του Λουίς Σουάρες, ο οποίος με ένα… άρρωστο τακουνάκι στο 43′ έκανε το 4-1.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του αγώνα ο Λιονέλ Μέσι παρουσίασε την 6η Χρυσή Μπάλα του και φυσικά αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας και τους το ανταπέδωσε με χατ-τρικ απόψε.

Η Μπάρτσα ξεκίνησε δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 7′ με σκόρερ τον Αντουάν Γκριεζμάν, ενώ το 2-0 διαμόρφωσε ο Μέσι στο 17′, δίνοντας από νωρίς μεγάλο προβάδισμα νίκης στους γηπεδούχους. Η Μαγιόρκα μείωσε σε 2-1 με τον Μπούντιμιρ στο 35′, αλλά μέχρι το ημίχρονο το σκορ είχε φτάσει στο 4-1. Ο Μέσι έκανε το 3-1 στο 41′, ενώ δύο λεπτά ο Σουάρες πέτυχε ένα ασύλληπτο γκολ με τακουνάκι!

Το 4-2 έκανε ο Μπούντιμιρ στο 64′ με κεφαλιά και το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Μέσι στο 83′, πετυχαίνοντας χατ-τρικ σε μία υπέροχη βραδιά για τον ίδιο και την ομάδα του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected