Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μία ακόμη αποχώρηση προπονητή στη Γ Εθνική

“Κυκεώνας” και φέτος οι αποχωρήσεις προπονητών στη Γ Εθνική, με τελευταία περίπτωση αυτή του Θεόφιλου Καλύβα.

Ο έμπειρος προπονητής αποχωρεί από τον πάγκο του ΑΠΟ Κερατσίνι μετά από 12 παιχνίδια, με τελευταίο αυτό της προηγούμενης Κυριακής και την ήττα από την ΑΕ Μοσχάτου.

Μάλιστα με δήλωση του στο Sportcyclades, ο κ. Καλύβας τόνισε :

“Παρ’ όλο που ανέλαβα την ομάδα καθυστερημένα μόλις τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και χωρίς το ρόστερ να έχει ολοκληρωθεί, πιστεύω οτι καταφέραμε να φτιάξουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό που για να πάρουμε όμως θετικό αποτέλεσμα έπρεπε όλα τα παιδιά να παίξουμε στο κόκκινο. Σε μεγαλο βαθμό τα παιδιά τα κατάφεραν και επειδή το πρωτάθλημα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή νομίζω ότι η παραίτηση μου θα βοηθήσει την ομάδα να βρει το δρόμο της.

Θέλω να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και συγκεκριμένα τον πρόεδρο κ. Αντώνη Αραβαντινό που μου εμπιστεύτηκαν τα ηνία της ομάδας αυτή τη δύσκολη στιγμή, γνωρίζοντας ότι είμαι Κερατσίνι και θα παραμείνω και εύχομαι ο σύλλογος να πετύχει το στόχο της παραμονής. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα αυτό το διάστημα, να έχουν υγεία και θετικά αποτελέσματα”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected