Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τέλος εποχής για τον Γρηγόρη Δράγαζη

Μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας στον Ερμή Κορυδαλλού ο Γρηγόρης Δράγαζης αποτελεί παρελθόν από τον ιστορικό σύλλογο.

Μέσω επιστολής του, ο γνωστός παράγοντας ευχαριστεί τα πρόσωπα που συνεργάστηκε ενώ υποστηρίζει ότι ο σύλλογος θα είναι πάντα στην καρδιά του, ευχαριστώντας, τα πρόσωπα που συνεργάστηκε.

Με τον Γρηγόρη Δράγαζη ο Ερμής προβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική ενώ κέρδισε και το Κύπελλο Πειραιά που αποτελούσε και μεγάλο στόχο.

Αναλυτικά :

“Όταν με έφεραν πριν τρία χρόνια στην ομάδα ο πρόεδρος Πρέκας κ. και ο αντιπρόεδρος Ποθριάδης Α. κάνοντας υπέρβαση,ο στόχος ήταν μέσα σε μία τριετία η ομάδα να πάει για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική και σε τελικό κυπέλλου στο Καραϊσκάκη.

Και τα δυο έγιναν. Έδωσα παραπάνω απ την ψυχή μου ,ότι μπορούσα 20 ώρες το 24ωρο, καθημερινά. Πρώτα για τον Πρέκα και τον Ποθριάδη και μετά για την ομάδα. Φέτος το καλοκαίρι είπα αν παραιτηθεί ο γίγαντας πρόεδρος Πρέκας και ο φίλος Ανδρέας εγώ θα φύγω μετά απ αυτούς γιατί έχω μάθει όχι να πηδάω τελευταίος άλλα να πνίγομαι μαζί με το καράβι. Το έκανα σκεπτόμενος τους παίχτες μου, παλιούς και νέους, τους προπονητές, τον Λύρα τον Τέλη, τον Τανέρη τον Αντώνη, τον Βασίλη τον Σταυρού ,την Ελευθερία, τον Μιχάλη τον Κοκοκάλη, τον Κονταράκη, τον Γκουμαλάτσο τον Γιώργο, τον Κουτσάβλη τον Παναγιώτη, τον Δημήτρη τον Γιαννακόπουλο και τον Τσιριωτάκη τον Αποστολή που επωμίσθηκε την προεδρία της ομάδος κουβαλώντας τον βαρύ σταυρό του μαρτυρίου.

Φεύγω, για πάντα Ερμής. Συγγνώμη για όσα πιθανόν δεν έκανα. Το μετάλλιο του πρωταθλητή Ερμή είναι στο μνήμα της μητέρας μου και του πάτερα μου. Σας ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες στιγμές. Σας ευχαριστώ για όλες τις λύπες. Σας ευχαριστώ για την αγάπη που εισέπραξα απ τον οργανισμό Ερμή.

Συγγνώμη αν στεναχώρησα κάποιον ή κάποιους. Όλοι ξέρουν ότι το αίμα μου και η καρδία μου είναι μονό Προό και ποτέ δεν το έκρυψα, στην δουλεία που κάνω, παντού και πάντα, όμως η επαγγελματική δουλεία και η ευσυνειδησία πάνω απ όλα.

Αλλά όμως μία φορά έρμης, για πάντα έρμης. Σας ευχαριστώ για όλα. Εις το επανιδείν. Πάμε για άλλα. Καλές γιορτές και υγεία σε όλους.”

(απόδοση : Sportcyclades)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected