Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εξαιρετικά δύσκολο να μείνει ο Στέλιος Αρσένος

Εξελίξεις έρχονται στο προσκήνιο για την ομάδα του ΓΣ Αλμυρού που έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, με ένα ακόμη να προστίθεται μετά και την παραίτηση του Στέλιου Αρσένου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Όπως αναφέρει το magnesianews, ο ίδιος από την πρώτη στιγμή που προέκυψαν τα σοβαρά προβλήματα στην ομάδα και που οδήγησαν ακόμη και σε αποχή των παικτών από τις προπονήσεις πριν τον αγώνα με τον Δία Δίου προσπαθούσε να κρατήσει τα αποδυτήρια ενωμένα και όσο το δυνατόν περισσότερο συγκεντρωμένους τους παίκτες στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ωστόσο το κλίμα δεν αλλάζει στις τάξεις της ομάδας του Αλμυρού, όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον, με τον Στέλιο Αρσένο να φέρεται να έχει υποβάλλει τελικά την παραίτησή του.

Μάλιστα τονίζεται ότι διοικούντες προσπάθησαν να τον μεταπείσουν χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνουν. Έτσι, πλέον ο ΓΣ Αλμυρού αναζητά και προπονητή εκτός από λύσεις στα υπόλοιπα ανοιχτά θέματα. Μέσα σε όλα αυτά, η ομάδα καλείται να προετοιμαστεί για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕ Καρίτσας, στην 13η και τελευταία πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος ενόψει των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς…