Κατηγορίες
Αθλήματα

Στον τελικό Θάνος και Θεοδώρου

Οι Αριστοτέλης Θάνος και Λευτέρης Θεοδώρου πέτυχαν δυο νίκες μέσα σε λίγες ώρες, έσωσαν δύο match point, απέκλεισαν το Νο.1 ζευγάρι του ταμπλό, και προκρίθηκαν στον τελικό του διπλού, στη διοργάνωση των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το tennisnews, οι Θάνος και Θεοδώρου επικράτησαν των Κορεατών Yeongseok Jeong και Uisung Park με 3-6, 7-6 (9), 10-8, στον εξ αναβολής προημιτελικό που αναβλήθηκε χθες εξαιτίας της προχωρημένης ώρας.

Χρειάστηκαν μια πολύ μεγάλη ανατροπή, καθώς χθες το σκορ ήταν 3-6, 1-2, 0-40 κατά τους, ενώ σήμερα βρέθηκαν πίσω έως και 3-6, 3-5! Έκαναν ένα πολύ μεγάλο break και ισοφάρισαν σε 5-5, ενώ στο tie-break χρειάστηκε να σβήσουν 2 match point, για να το κατακτήσουν τελικά με 11-9. Αφού κέρδισαν το συγκλονιστικό tie-break, κατάφεραν να κερδίσουν και το super-tie-break, στο οποίο δε βρέθηκαν ούτε μια φορά πίσω στο σκορ.

Λίγες ώρες μετά αγωνίστηκαν στον ημιτελικό με τους κορυφαίους του ταμπλό, τον Ισπανό Pablo Vivero Gonzalez και τον Aργεντινό Matias Zukas. Μετά από 76 λεπτά καθαρού αγώνα, πήραν ξανά τη νίκη, με 6-4, 2-6, 10-2.

Παρά την αντεπίθεση των Gonzalez και Zukas στο 2ο σετ, οι Έλληνες παίκτες έμειναν ψύχραιμοι και έκαναν ένα άψογο super tie-break, χάνοντας μόλις 2 πόντους, για να ολοκληρώσουν με θριαμβευτικό τρόπο τη σημερινή τους μέρα στα σκληρά γήπεδα του Lyttos Beach στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Αύριο, ο Θάνος και ο Θεοδώρου θα διεκδικήσουν τον τίτλο, στην τελευταία εβδομάδα της σειράς των 15.000 δολαρίων που διοργάνωση η Lyttos Beach. Αντίπαλοί τους θα είναι ο Αυστριακός David Pichler και ο Ουκρανός Vitaliy Sachko, Νο.3 στο ταμπλό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected