Κατηγορίες
Basket

Εντυπωσιακό το Ρέθυμνο κόντρα στον Ιωνικό!

Με τον Λαμόντ Μάρεϊ να πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνισή του στην Basket League το Ρέθυμνο συνέχισε νικηφόρα στην 11η αγωνιστική, επικρατώντας στην έδρα του με 90-76 του Ιωνικού Νικαίας.

Ο Αμερικανός των Κρητικών τελείωσε το παιχνίδι με 31 πόντους έχοντας 5/9 τρίποντα, ενώ ο Κόνερ Φράνκαμπ είχε 22 πόντους. Από την άλλη πλευρά το για τον Ιωνικό Affidea ο Στηβ Μπαρτ είχε 29 πόντους και ο Λουκάς Μασυροκεφαλίδης συμπλήρωσε άλλους 17.

Το Ρέθυμνο πήρε μεγάλη ψυχολογική και βαθμολογική ανάσα με αυτή τη νίκη με τρομερό σόου από Φράνκαμπ και Μάρεϊ. Οι Κρητικοί είχαν τα ηνία του αγώνα από νωρίς με τους δύο παίκτες να ξεκινούν “ζεστοί”. Πολύ καλή επιθετικά η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου ενώ και αμυντικά βελτιώθηκε μετά την κακή πρώτη περίοδο. Όσο περνούσε η ώρα και όσο οι δύο αυτοί…έβλεπαν το καλάθι σαν βαρέλι, η διαφορά αυξανόταν όμως ο μαχητικός Ιωνικός δεν την άφηνε να ξεφύγει σε απαγορευτικά επίπεδα.

Η ομάδα του Βετούλια προσπάθησε να γυρίσει 2 φορές το παιχνίδι από διψήφιες διαφορές, μείωσ στο καλάθι όμως η έλειψη φαντασίας στην επίθεση όπως και οι λύσεις από τον πάγκο και το περιορισμένο ροτέισον έπαιξαν τον ρόλο τους. Σε όλο το ματς(!) αγωνίστηκε ο Τζόουνς, 37΄ο Μαυροκεφαλίδης, 30΄ο Λόρενς και 33΄ο Μπερτ. Από την άλλη πλευρά οι Μάρει-Φράνκαμπ μπορεί να αγωνίστηκαν 35′, όμως έπαιζαν σαν έφηβοι και δεν σταματούσαν να φορτώνουν το αντίπαλο καλάθι.

Τα δεκάλεπτα: 26-21, 51-41, 72-65, 90-76.

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected