Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Γκέλα” της Μπαρτσελόνα κόντρα σε μια σπουδαία Σοσιεδάδ! (vid)

“Στάση” Σοσιεδάδ για τη Μπαρτσελόνα, που δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο σε μια ομολογουμένως δύσκολη έδρα.

Λίγες ημέρες πριν το Clasico με την Ρεάλ Μαδρίτης (18/12), η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να πάρει το διπλό στη χώρα των Βάσκων, με τους Μπλαουγκράνα να μένουν στο 2-2 με την φορμαρισμένη Σοσιεδάδ, για την 17η αγωνιστικής της La Liga.

Οι «μπλαουγκράνα» του Ερνέστο Βαλβέρδε εμφάνισαν ξανά μεγάλο πρόβλημα στην ανασταλτική λειτουργία, αφού παρότι κατόρθωσαν να ανατρέψουν το 0-1 όχι μόνο δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν το προβάδισμά τους αλλά κινδύνεψαν να δεχτούν και τρίτο γκολ.

Η Μπαρτσελόνα τέθηκε επικεφαλής στη βαθμολογία με παιχνίδι περισσότερο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, που παίζει αργότερα απόψε στη Βαλένθια κι ενώ οι δύο «αιώνιοι» θα αναμετρηθούν μεταξύ τους την προσεχή Τετάρτη (18/12), στο αναβληθέν clasico.

Συνθέσεις

Σοσιεδάδ (Ιμανόλ Αλγθουαθίλ): Ρεμίρο, Μονρεάλ, Θαλδούα, Γκεβάρα, Γιορέντε, Μερίνο, Πόρτου (59′ Γιανουζάι), Θουμπελδία, Οντεγκααρντ, Ογιαρθάμπαλ (85′ Μπαρενετσέα), Ισάκ (65′ Γουίλιαν Ζοσέ)

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Ζόρντι Αλμπα (74′ Σεμέντο), Σέρζι Ρομπέρτο, Μπουσκέτς (74′ Αλενιά), Ράκιτιτς (79′ Βιδάλ), Ντε Γιονγκ, Μέσι, Λουίς Σουάρες, Γκριεζμάν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected