Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Νίκη με ανατροπή για τον “φουριόζο” ΟΦΗ!

Μια πολύ καλή εμφάνιση που του απέφερε μια σπουδαία νίκη κόντρα στον Άρη πραγματοποίησε ο ΟΦΗ. 

Οι “κιτρινόμαυροι” προηγήθηκαν με τον Ιντέγε, αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και παρά το γεγονός πως έχασαν με τραυματισμό τον Σεμέδο (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για εξάρθρωση ωμοπλάτης) έκαναν την ανατροπή και έφτασαν τους 22 βαθμούς.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 2′ με τον Λάρσον, με τον Σωτηρίου να κάνει σπουδαία εμφάνιση. Στην δεύτερη ευκαιρία του Άρη στο παιχνίδι ο Ματίγια εκτέλεσε κόρνερ ο Βέλεθ στο πρώτο δοκάρι έβαλε την προβολή, η άμυνα του ΟΦΗ σάστισε και ο Ιντέγιε σε κενή εστία έκανε το 0-1.

Από εκεί και μετά ο ΟΦΗ πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ανέβασε την απόδοση του απείλησε με Τσιλιανίδη, Σεμέντο και Νέιρα, όμως δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Η ώρα περνούσε και ο ΟΦΗ έκλεισε στα… σχοινιά τον Άρη και στο 31′ να ισοφαρίζει ο Βαζ που ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο μετά από σουτ μέσα στην περιοχή.

Από εκεί και μετά ο ΟΦΗ και με την βοήθεια του κόσμου απείλησε δύο φορές με Σεμέντο και Νέιρα, όμως δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή. Στο 41′ ο ΟΦΗ “πάγωσε” αφού είδε τον Σεμέντο να αποχωρεί τραυματίας από το παιχνίδι πράγμα που έδωσε ανάσες στον Άρη που κράτησε μέχρι το 45′ το 1-1.

Στην επανάληψη ο Άρης μπήκε και πάλι καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας ευκαιρία , όμως από εκεί και μετά ο ΟΦΗ υπέβαλε τον ρυθμό του έχασε μεγάλες ευκαιρίες με Βαζ και Τσιλιανίδη για να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Όσο περνούσε η ώρα το παιχνίδι άνοιγε και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για το γκολ, χωρίς να καταφέρουν να πετύχουν όμως κάποιο γκολ.

Από το 70′ ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Σακόρ σούταρε, ο Κουέστα έκανε λάθος και ο Φερέιρα σε κενή εστία έκανε το 2-1. Με την αύρα του κόσμου ο ΟΦΗ “καθάρισε” το παιχνίδι στο 74′ όταν ο Τσιλιανίδης πέρασε μαγική μπαλιά στον Φιγκεϊρέντο ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 3-1.

Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν και τέταρτο γκολ, όμως το πλασέ του Φιγκεϊρέντο σημάδεψε το δοκάρι.

Από εκεί και μετά ο Άρης τα έδωσε όλα για να μπορέσει να μπει ξανά στο ματς, όμως δεν έγινε τίποτα, με τον ΟΦΗ να παίρνει μια παλικαρίσια νίκη που τον κρατάει στην πρώτη 5αδα του πρωταθλήματος.

Συνθέσεις

ΟΦΗ : Σωτηρίου, Γιαννούλη, Κουτρουμπή, Κοροβέση, Μαρινάκη Σακόρ, Νέιρα, Τσιλιανίδη, Βαζ (77′ Στάικος), Σεμέντο (37′ λ.τ. Φερέιρα), Φιγκεϊρέντο (89′ Μάνος).

Άρης : Κουέστα, Μπα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια (88′ Τόνσον), Φετφατζίδης, Ιντέγιε, Γκάμα (68′ Μαντσίνι), Λάρσον (79′ Ντιγκινί).

*με στοιχεία από το gentikoule.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected