Κατηγορίες
Super League 1

A Bola : «Χριστουγεννιάτικο δώρο στον Σέρτζιο Κονσεϊσάο ο Γιαννούλης!»

Σύμφωνα με την «A BOLA» ο νεαρός ακραίος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Γιαννούλης, θα μπορούσε να ήταν το δώρο των Χριστουγέννων για τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Θέμα Γιαννούλη και μάλιστα πρωτοσέλιδο έχει σήμερα η A BOLA. Σύμφωνα με αυτήν στην Πόρτο βλέπουν πολύ ζεστά την περίπτωση του Έλληνα αμυντικού και μάλιστα τονίζεται ότι θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη το Γενάρη από τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως Δώρο των Χριστουγέννων για τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Όπως αναφέρει το Sport24, από ότι λένε οι Πορτογάλοι ο προπονητής της Πόρτο χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή, ως εναλλακτική του Άλεξ Τέγες και ο Γιαννούλης είναι η ιδανική περίπτωση.

Τονίζουν ωστόσο ότι η περίπτωση του δεν θα είναι εύκολη καθώς ο ΠΑΟΚ έχει ήδη απορρίψει πρόταση της Ρεν, την οποία αξιολογούν στα 2,2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες ( αναφέρεται η Φενέρμπαχτσε).

Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει ότι είναι πιθανό να φτάσουν στα γραφεία του προτάσεις για το Δημήτρη Γιαννούλη και έχει φροντίσει να θέσει υψηλή ρήτρα στο συμβόλαιο του που φτάνει στα 10 εκατομμύρια. Κάτι που σημαίνει ότι περιμένει προτάσεις από θέση ισχύος.

,

error: Protected