Κατηγορίες
Διάφορα

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ και Αστέρας-Ολυμπιακός απόψε στο “Cafe στο 90′”

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστικής της Superleague. Απέναντι σε Παναιτωλικό παίζει ο ΠΑΟΚ, με Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός.

Οι δύο αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από τη σημερινή μέρα είναι μία προσφορά του “Cafe στο 90′” στους θαμώνες του!

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (19.30). Ο Δικέφαλος θέλει τρίποντο για να παραμείνει στην κορυφή. Στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού επέστρεψε ο τιμωρημένος Ντόουγκλας Αουγκούστο, ενώ στις επιλογές βρίσκεται ο Λάζαρος Λάμπρου. Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει ο Μίροσλαβ Στοχ. Από την άλλη, η ομάδα του Αγρινίου παραμένει στην τελευταία θέση δίχως νίκη ακόμη.

Δύσκολη είναι αποστολή για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αγωνίζεται στην Τρίπολη με τον Αστέρα (19.30). Οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν να συνεχίσουν τη… συγκατοίκηση με τον ΠΑΟΚ κυνηγώντας τη νίκη σε δύσκολη έδρα. Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να υπολογίζει τους Μπουχαλάκη και Τσιμίκα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Μεριά – Λοβέρα. Οι Αρκάδες βρίσκονται στην 12η θέση με 12 βαθμούς και χρειάζονται πόντους ώστε να αναρριχηθούν στον πίνακα της κατάταξης.

Ακόμη δύο παιχνίδια περιέχει το πρόγραμμα. Στις 15.00 η ΑΕΛ ψάχνει τους βαθμούς που θα την κρατήσουν σε… τροχιά play-off και υποδέχεται στον 10ο Ατρόμητο, που θέλει να εκμεταλλευτεί τις ήττες των Λαμία και Άρη. Τέλος, στις 17.15 στο Πανθεσσαλικό αναμετρούνται Βόλος και Πανιώνιος. Στην 11η θέση με 14 βαθμούς βρίσκεται η ομάδα της Μαγνησίας, στην προτελευταία με 6 ο Ιστορικός.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

15.00 ΑΕΛ-Ατρόμητος

17.15 Βόλος-Πανιώνιος

19.30 Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ

19.30 Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected